Minnosanne06 sevdanurrrrr sadece Leslie diil elbette,yediklerime de çok dikkat ettim ve gidiş geliş dahil toplam 3 saat yürüyordum tam 8 kilo verdim bir ayda.
Tuba sevdanurrrrr başta insan sıkılıyor ben hep dizi izliyordum yanında veya müzik dinliyordum öyle keyifli oluyordu😬 bol eksiler 🥰
Tuba TheBaby ben biraz farklı yaptım, mesela kahvaltı hiç yapmazdım onun yerine ara öğün tarzı bir şey yiyordum ve öğlen 12/13 gibi yemek yiyordum sonra akşam 17 gibi yiyordum yine 🙏🏼 Haftasonları kendimi ödüllendirip tatlı da yiyordum
Tuba Miniklerinannesi0620 Tuba kahvaltı hiç yapmazdım onun yerine ara öğün tarzı bir şey yiyordum ve öğlen 12/13 gibi yemek yiyordum sonra akşam 17 gibi yiyordum yine 🙏🏼 Haftasonları kendimi ödüllendirip tatlı da yiyordum Burada anlattım, daha sorunuz varsa alırım 🤗
Tuba 1minik Emziriyorsanız yapmayın😌 benimki emmeyi bırakmıştı başladığımda. Emerken sadece leslie ve sağlıklı beslenme yapıyordum
Miniklerinannesi0620 Tuba Teşekkür ederim bnde inşallah bı 10 kilo veririm deneyeceğim inşallah bnde de ise yarar🙂
Bilinmezlik sevdanurrrrr ben 78den 54 e düştüm hedefim 50 ama çocuğum çok hareketli olduğu için artık yapamıyorum
Tuba ErvanurR Ddereli 04022021 Kapadokya-mom1 Sda9191 dinle_beni_bi Cennet24 aslansmomm uccocukluana 1prens-1prenses Diplomali-anne Cansu_erturun Grup çağrısında bulunmak ve VVhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır.
Tazeee_annee Arkadaşlar bu lesliee uygulamami yoksa YouTube falan mı ben anlamadım bende kilo vermek istiyorum
fresh_mom 1minik bende emziriyorum 5 aylık bebeğim 🤷🏻♀️ Aralıklı diyet yaptım bir haftada 2 kilo gitti 12 ile akşam 8 arası herşeyi yiyorum 8 den sonra hiç bişey yemiyorum şekersiz çay yada kahve