Burcu198906 Sultanmer tebrik ederim bende 3 gündür yapmaya çalışıyorum 90.1 ile basladım 87.9 dum sabah ☺️ Ama tabi diyette denilmez leslie yapiyorum sabah haslanmis yumurta yiyorum oglen yulaf aksam kabak😂
Acemianne38 sevdanurrrrr ✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻 10 kg verdim hergün sabah akşam leslie 3 walk birde joanna var 2 ayda ,tabi su içmekte önemli günlük 3 lt su içiyordum
aslansmomm hickimse1 ay bu nasıl bir sey beni de bilgilendirirmisiniz ilk kez burda gördüümm😲 bir de ben emziriyorum kullanabilir miyim
Minnosanne06 sevdanurrrrr sadece Leslie diil elbette,yediklerime de çok dikkat ettim ve gidiş geliş dahil toplam 3 saat yürüyordum tam 8 kilo verdim bir ayda.
Tuba sevdanurrrrr başta insan sıkılıyor ben hep dizi izliyordum yanında veya müzik dinliyordum öyle keyifli oluyordu😬 bol eksiler 🥰
Tuba TheBaby ben biraz farklı yaptım, mesela kahvaltı hiç yapmazdım onun yerine ara öğün tarzı bir şey yiyordum ve öğlen 12/13 gibi yemek yiyordum sonra akşam 17 gibi yiyordum yine 🙏🏼 Haftasonları kendimi ödüllendirip tatlı da yiyordum
Tuba Miniklerinannesi0620 Tuba kahvaltı hiç yapmazdım onun yerine ara öğün tarzı bir şey yiyordum ve öğlen 12/13 gibi yemek yiyordum sonra akşam 17 gibi yiyordum yine 🙏🏼 Haftasonları kendimi ödüllendirip tatlı da yiyordum Burada anlattım, daha sorunuz varsa alırım 🤗
Tuba 1minik Emziriyorsanız yapmayın😌 benimki emmeyi bırakmıştı başladığımda. Emerken sadece leslie ve sağlıklı beslenme yapıyordum
Miniklerinannesi0620 Tuba Teşekkür ederim bnde inşallah bı 10 kilo veririm deneyeceğim inşallah bnde de ise yarar🙂
Bilinmezlik sevdanurrrrr ben 78den 54 e düştüm hedefim 50 ama çocuğum çok hareketli olduğu için artık yapamıyorum