Minnosanne06 sevdanurrrrr sadece Leslie diil elbette,yediklerime de çok dikkat ettim ve gidiş geliş dahil toplam 3 saat yürüyordum tam 8 kilo verdim bir ayda.
Tuba sevdanurrrrr başta insan sıkılıyor ben hep dizi izliyordum yanında veya müzik dinliyordum öyle keyifli oluyordu😬 bol eksiler 🥰
Tuba TheBaby ben biraz farklı yaptım, mesela kahvaltı hiç yapmazdım onun yerine ara öğün tarzı bir şey yiyordum ve öğlen 12/13 gibi yemek yiyordum sonra akşam 17 gibi yiyordum yine 🙏🏼 Haftasonları kendimi ödüllendirip tatlı da yiyordum
Tuba Miniklerinannesi0620 Tuba kahvaltı hiç yapmazdım onun yerine ara öğün tarzı bir şey yiyordum ve öğlen 12/13 gibi yemek yiyordum sonra akşam 17 gibi yiyordum yine 🙏🏼 Haftasonları kendimi ödüllendirip tatlı da yiyordum Burada anlattım, daha sorunuz varsa alırım 🤗
Tuba 1minik Emziriyorsanız yapmayın😌 benimki emmeyi bırakmıştı başladığımda. Emerken sadece leslie ve sağlıklı beslenme yapıyordum
Miniklerinannesi0620 Tuba Teşekkür ederim bnde inşallah bı 10 kilo veririm deneyeceğim inşallah bnde de ise yarar🙂
Bilinmezlik sevdanurrrrr ben 78den 54 e düştüm hedefim 50 ama çocuğum çok hareketli olduğu için artık yapamıyorum
Tuba ErvanurR Ddereli 04022021 Kapadokya-mom1 Sda9191 dinle_beni_bi Cennet24 aslansmomm uccocukluana 1prens-1prenses Diplomali-anne Cansu_erturun Grup çağrısında bulunmak ve VVhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır.
Tazeee_annee Arkadaşlar bu lesliee uygulamami yoksa YouTube falan mı ben anlamadım bende kilo vermek istiyorum
fresh_mom 1minik bende emziriyorum 5 aylık bebeğim 🤷🏻♀️ Aralıklı diyet yaptım bir haftada 2 kilo gitti 12 ile akşam 8 arası herşeyi yiyorum 8 den sonra hiç bişey yemiyorum şekersiz çay yada kahve
lastrose86 Toprakseyran Doğrudur.Benim yaptığım 30 dakikalık egzersiz hem bölgesel hem kardiyo yaptırıyor.Leslieye göre daha verim alıyorum bana biraz hafif kaldı Ama mutlaka faydası vardır düzenli yapıldığı sürece 👍