fresh_mom 1minik bende emziriyorum 5 aylık bebeğim 🤷🏻♀️ Aralıklı diyet yaptım bir haftada 2 kilo gitti 12 ile akşam 8 arası herşeyi yiyorum 8 den sonra hiç bişey yemiyorum şekersiz çay yada kahve
lastrose86 Toprakseyran Doğrudur.Benim yaptığım 30 dakikalık egzersiz hem bölgesel hem kardiyo yaptırıyor.Leslieye göre daha verim alıyorum bana biraz hafif kaldı Ama mutlaka faydası vardır düzenli yapıldığı sürece 👍
Mustafatma Ben sıkı diyet ve leslieyle 39 kg verdim yağdan hemde 😊 ama gebelikte geri aldım 🥲 tekrar başlıycam
Serapemrah Ebrararin ben leslieye ek olarak mekik çekiyodum squat felan yapıyordum yani bişeylerle destekledim güzel kilo gitti yaa bu sayede minik mucizem oğlum oldu sonra🥰
Cansu_erturun Serapemrah merhaba uygulama üzerinden mi yoksa videoları mı mevcut Leslie hakkında bilgi alabilir miyim
Ebrararin Serapemrah siz doğumdan oncemi verdiniz maşallah sizinki daha büyük azim bence sağlıkla büyütün oğlunuzun inşallah 🙂
Mustafatma Elifhkn diyetisyene gidiyordum bazen çok sıkı bazende istediğimi yiyordum. 1 buçuk yılda verdim
58emine Ervaemre canım diyet yapıyorum ama çok aç kalmamaya çalışıyorum sütüm azalmasın diye porsiyonlarımı azalttım su tüketimini çoğalttım ekmek abur cubur kestim birde youtube dan leslie açıp spor yapıyorum
Tuba ErvanurR Ddereli 04022021 Kapadokya-mom1 Sda9191 dinle_beni_bi Cennet24 aslansmomm uccocukluana 1prens-1prenses Diplomali-anne Cansu_erturun Grup çağrısında bulunmak ve VVhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır.
Taha_emir sevdanurrrrr gerek yok aldığım kiloları yiyerek geri verdim bile çoktan bogazımdan kesmeden 😂😂