Taha_emir sevdanurrrrr gerek yok aldığım kiloları yiyerek geri verdim bile çoktan bogazımdan kesmeden 😂😂
Toprakseyran LavinSila hayır canım YouTube ye gir leslie yaz çıkar o da plates gibi düşün kendine ait bir spor dansı şekli var. Ama spor yapamıyorum zor geliyor diyorsan gerçekten hem yağ yakan hemde çok zorlamaya bir spor çok keyifli 🌼🥰
annelikhalii Toprakseyran 1 bucuk aydır diyet + leslie+chilo tink yapıyorum ama chiloyi karin egzersizi dışında birakmayi düşünüyorum yaglarimi kasa çevirmesin diye bugun bunu düşündüm 15 dakiklaik olanı 2 kere yapsam arka arkaya diye 😄
Toprakseyran annelikhalii aynen öyle canım ben öyle yapıyorum 15 dakikalık briaz daha tempolu olduğu için süt iste yapınca harika oluyor hem sıkılmadan yapıyor insan 😊
Mustafatma Elifhkn diyetisyene gidiyordum bazen çok sıkı bazende istediğimi yiyordum. 1 buçuk yılda verdim
Ebrararin Serapemrah siz doğumdan oncemi verdiniz maşallah sizinki daha büyük azim bence sağlıkla büyütün oğlunuzun inşallah 🙂
Serapemrah Ebrararin evet doğumdan önce verdim plansız oldu verdiğim gibi bebeğim oldu hamileyken 10 kilo aldım doğumdan sonra gitti hepsi ama tekrar alıyorum geri bebeğimi emzirdiğim için çokta diyet spor üstüne düşmedim açıkçası☺️
ErenimBalOglum sevdanurrrrr ben 1 buçuk ayda 10 kilo verdim leslie ile diyetsiz hemde yediklerime dikkat ettim sadece porsiyon az yedim ama ne yaptıysam yedim
fresh_mom 1minik bende emziriyorum 5 aylık bebeğim 🤷🏻♀️ Aralıklı diyet yaptım bir haftada 2 kilo gitti 12 ile akşam 8 arası herşeyi yiyorum 8 den sonra hiç bişey yemiyorum şekersiz çay yada kahve