Tuba sevdanurrrrr ben her gün 15dk leslie yaparak çok güzel kilo vermiştim ve basenlerim incelmişti🤩🙏🏼
TheBaby Sedauysal Aralıklı orçta neler tükettiniz saat kaçlarda yediniz. Detaylandırmanız mümkünmü. Teşekkür ederim
Tuba TheBaby bende leslie ile aralıklı oruç yapmıştım. 8 saat yiyordum tabii diyete uygun şekilde ve akşam 18de kapanış oluyordu🙂
Kubrarda13 sevdanurrrrr Düzenli yapıldığında çok faydası var aslında ben üniversite zamanlarında yapardım 45 dakikalık olanı o kadar çok ter atıyodu ki vücut bende işe yaramıştı yani
1minik Tuba sütünüz kesilmiyor muydu valla ben yemesem hemen azalıyor🙈o yüzden diyet vs yapamıyorum 75 kiloyla patates patates geziyorum 😞
Tuba TheBaby ben biraz farklı yaptım, mesela kahvaltı hiç yapmazdım onun yerine ara öğün tarzı bir şey yiyordum ve öğlen 12/13 gibi yemek yiyordum sonra akşam 17 gibi yiyordum yine 🙏🏼 Haftasonları kendimi ödüllendirip tatlı da yiyordum
Tuba sevdanurrrrr başta insan sıkılıyor ben hep dizi izliyordum yanında veya müzik dinliyordum öyle keyifli oluyordu😬 bol eksiler 🥰
Bir_prens_bir_prenses sevdanurrrrr Benn🙋♀️ Düzenli yapılırsa güzel kilo veriliyor sikilasiyor vucud. Seviyeleri var sürekli aynı seviyede yapılması olmaz ama en düşükten başlayarak 15 gün sonra 2. Seviye geçilmesi gerek. Ilk doğumundan sonra yapmıştım smdi 2 çocukla her an leslie gibi zaten😂
Yasemin08- sevdanurrrrr kilodan değil de sırf spor olsun diye yapıyordum ben. Hem eğlenceli hemde vücut sıkılaşıyor, tavsiye ederim ☺️
Ebrararin Maheste hergun 1 saat leslie ve diyetle azim çok önemli birde gerçekten kilolara nakadar takıntılı olduğunuz veriliyor inanın
ilahiyatci_Mom sevdanurrrrr ilk diyet yaptıgım zamanlar yapmıstım on günde düzenli yağımda iki kilo garanti diyebilirim