58emine Zeytin_cekirdegi 63 le hamile kaldım 80 kilo ile doğuma girdim şuan 70 kiloyum hedef 60 iki gündür diyet +leslie yapıyorum bebeğim dört aylık sütümü etkilenmesin diye günde 3 litre su tüketiyorum canım
Sedauysal sevdanurrrrr canım ben doğum dan sonra 3.aydi bir başladım lesliye birde aralıklı oruç yaptım 70kilodan 55kiloya düştüm bir senedir de kilo almadım spor da yapmıyorum 😂 çocuk sağolsun nefes aldırmiyor 😂
TheBaby Sedauysal Aralıklı orçta neler tükettiniz saat kaçlarda yediniz. Detaylandırmanız mümkünmü. Teşekkür ederim
Minnakkk Sedauysal aralıklı orucu emzirirken mi yaptınız acaba cunku cogunlukla emzşrenlere önermiyorlar da
Tuba sevdanurrrrr ben her gün 15dk leslie yaparak çok güzel kilo vermiştim ve basenlerim incelmişti🤩🙏🏼
Tuba TheBaby bende leslie ile aralıklı oruç yapmıştım. 8 saat yiyordum tabii diyete uygun şekilde ve akşam 18de kapanış oluyordu🙂
Kubrarda13 sevdanurrrrr Düzenli yapıldığında çok faydası var aslında ben üniversite zamanlarında yapardım 45 dakikalık olanı o kadar çok ter atıyodu ki vücut bende işe yaramıştı yani
1minik Tuba sütünüz kesilmiyor muydu valla ben yemesem hemen azalıyor🙈o yüzden diyet vs yapamıyorum 75 kiloyla patates patates geziyorum 😞
Tuba TheBaby ben biraz farklı yaptım, mesela kahvaltı hiç yapmazdım onun yerine ara öğün tarzı bir şey yiyordum ve öğlen 12/13 gibi yemek yiyordum sonra akşam 17 gibi yiyordum yine 🙏🏼 Haftasonları kendimi ödüllendirip tatlı da yiyordum
Tuba sevdanurrrrr başta insan sıkılıyor ben hep dizi izliyordum yanında veya müzik dinliyordum öyle keyifli oluyordu😬 bol eksiler 🥰
Bir_prens_bir_prenses sevdanurrrrr Benn🙋♀️ Düzenli yapılırsa güzel kilo veriliyor sikilasiyor vucud. Seviyeleri var sürekli aynı seviyede yapılması olmaz ama en düşükten başlayarak 15 gün sonra 2. Seviye geçilmesi gerek. Ilk doğumundan sonra yapmıştım smdi 2 çocukla her an leslie gibi zaten😂
Yasemin08- sevdanurrrrr kilodan değil de sırf spor olsun diye yapıyordum ben. Hem eğlenceli hemde vücut sıkılaşıyor, tavsiye ederim ☺️
Ebrararin Maheste hergun 1 saat leslie ve diyetle azim çok önemli birde gerçekten kilolara nakadar takıntılı olduğunuz veriliyor inanın