Tuba sevdanurrrrr başta insan sıkılıyor ben hep dizi izliyordum yanında veya müzik dinliyordum öyle keyifli oluyordu😬 bol eksiler 🥰
Bir_prens_bir_prenses sevdanurrrrr Benn🙋♀️ Düzenli yapılırsa güzel kilo veriliyor sikilasiyor vucud. Seviyeleri var sürekli aynı seviyede yapılması olmaz ama en düşükten başlayarak 15 gün sonra 2. Seviye geçilmesi gerek. Ilk doğumundan sonra yapmıştım smdi 2 çocukla her an leslie gibi zaten😂
Yasemin08- sevdanurrrrr kilodan değil de sırf spor olsun diye yapıyordum ben. Hem eğlenceli hemde vücut sıkılaşıyor, tavsiye ederim ☺️
Ebrararin Maheste hergun 1 saat leslie ve diyetle azim çok önemli birde gerçekten kilolara nakadar takıntılı olduğunuz veriliyor inanın
ilahiyatci_Mom sevdanurrrrr ilk diyet yaptıgım zamanlar yapmıstım on günde düzenli yağımda iki kilo garanti diyebilirim
Minnakkk Sedauysal aralıklı orucu emzirirken mi yaptınız acaba cunku cogunlukla emzşrenlere önermiyorlar da
EsnadinAnnesi 18 kilo fazlam var , çok istiyorum yapayım başlayamıyorum bir türlü, yorumları okuyup bi heves ettim bakalım
Ebrararin TheBaby hergun leslie 45 dk olanı 1 saate tamamliyordum ve diyetle destekledim hafta sonları tartudaki eksiler beni daha çok gaza getirdi ve benim gerçekten psikolojim bozulmuştu deli gibi ağlıyordum 26 kilo almıştım
mayko1 sevdanurrrrr Bende 65 kiloyum doğumdan önce ki halime 57 kiloya düşmek istiyorum çok duyudum leslie ile kilo vereni tabii çok sevdiğim tatlı ve cipsten vazgeçmem lazım 😂
Hamza123 sevdanurrrrr belli bir diyet listesi uygulamadım. Sadece ekmek ve abur cuburu tamamen bıraktım. Ama makarna ve pilav da yemedim porsiyonlarımı biraz küçülttüm. Canım tatlı istediğinde kuru meyve yedim. akşam 7 den sonra hiçbir sey yemedim. Ve he rgün 45 dk lık leslie yaptım 1 ayda 5 kg verdim
Ay-zey sevdanurrrrr yorumlara bakıp gaza geldim 20 dk yaptım, umarim daimi olur 😅 10 kg fazlam var. Tatlıyı bırakabileceğimi sanmıyorum ama 😁