Ebrararin Maheste hergun 1 saat leslie ve diyetle azim çok önemli birde gerçekten kilolara nakadar takıntılı olduğunuz veriliyor inanın
Ebrararin Serapemrah ama leslie de birsey var sikilastirmiyor kadının kollarına bir bakın yıllardır yaptığı halde vıcık vıcık ben birde termal sauna takım aldım süper gitti ve sikjlastirdi
Serapemrah Ebrararin ben leslieye ek olarak mekik çekiyodum squat felan yapıyordum yani bişeylerle destekledim güzel kilo gitti yaa bu sayede minik mucizem oğlum oldu sonra🥰
Fka Leslie ile çok sıkılaşmıştım ben. Doğumla mahvoldum kilo fazlam var. Zatıflayan arkadaşlar nasıl bir diyet yaptınız. Ne yeyip içtiniz
Ozlem-Uras Sedauysal ya emziriyor muydun öyleyse sutunde bi farklilik oldu mu ben zayıflamak istiyorum
Perfect_woman sevdanurrrrr ben yediklerime dikkat ederek abur cubur ekmek yemeden 5 gün yaptım Leslie 2 kilo verdim sonra grip oldum daha sonra adet oldum derken bıraktım pazartesi tekrar başlıcam benimde 15 kilo vermem lazım 🤦🏻♀️
Burcu198906 Sultanmer tebrik ederim bende 3 gündür yapmaya çalışıyorum 90.1 ile basladım 87.9 dum sabah ☺️ Ama tabi diyette denilmez leslie yapiyorum sabah haslanmis yumurta yiyorum oglen yulaf aksam kabak😂
Acemianne38 sevdanurrrrr ✋🏻✋🏻✋🏻✋🏻 10 kg verdim hergün sabah akşam leslie 3 walk birde joanna var 2 ayda ,tabi su içmekte önemli günlük 3 lt su içiyordum
aslansmomm hickimse1 ay bu nasıl bir sey beni de bilgilendirirmisiniz ilk kez burda gördüümm😲 bir de ben emziriyorum kullanabilir miyim
Minnosanne06 sevdanurrrrr sadece Leslie diil elbette,yediklerime de çok dikkat ettim ve gidiş geliş dahil toplam 3 saat yürüyordum tam 8 kilo verdim bir ayda.
Tuba sevdanurrrrr başta insan sıkılıyor ben hep dizi izliyordum yanında veya müzik dinliyordum öyle keyifli oluyordu😬 bol eksiler 🥰
Tuba TheBaby ben biraz farklı yaptım, mesela kahvaltı hiç yapmazdım onun yerine ara öğün tarzı bir şey yiyordum ve öğlen 12/13 gibi yemek yiyordum sonra akşam 17 gibi yiyordum yine 🙏🏼 Haftasonları kendimi ödüllendirip tatlı da yiyordum
Tuba Miniklerinannesi0620 Tuba kahvaltı hiç yapmazdım onun yerine ara öğün tarzı bir şey yiyordum ve öğlen 12/13 gibi yemek yiyordum sonra akşam 17 gibi yiyordum yine 🙏🏼 Haftasonları kendimi ödüllendirip tatlı da yiyordum Burada anlattım, daha sorunuz varsa alırım 🤗
Tuba 1minik Emziriyorsanız yapmayın😌 benimki emmeyi bırakmıştı başladığımda. Emerken sadece leslie ve sağlıklı beslenme yapıyordum