Ceyo0666 Mehmetereninannesi anladim bencd oyle sabah kahvaltisini yapiyorum aralarda yesil cay kahve aksamda sebze yemegi bol salata cok acikirsam emzirince salata yapiyorum yada salatalik yiyorum 😊
Mehmetereninannesi Mehmetereninannesi merhaba yeni postta devam ediyoruz postu görüp takip edenlerin bsey yazmasına gerek yok sizde durumlar neler kızlar bu post altında on gün önceki ve şimdiki kilonuzu yazıp devam edebilirsiniz her gün posttaki yarım saatlik leslieyi yapıp yapıldı yazmanızı rica ediyorum birlikte zayıflayalım ✅😊 Derenasli mombeto Elissa_S Narin9 Babe Blackcloud Ensar-und-mutter Leyla2763 marscicegi Adababy neslihan-87 1prens_2prenses Bkrmn17 Hazel_ Hmyramom Mom097 Snglklc KiMdirBu Deletedmom5284 Bensum Bensum Baliminannesi Oglusum5357 Mrybtl Ela85 Snglklc Elzemmom Nurr89 Birprensannesi12 Lilaseker Aslan-123 tatli_kelebek aycavc theAna Ceyo0666 Ruveydaazra Duru2819 tontisbebegim Mom7262 Derenimomteacher Premature mertbebekkk Zeynepkfa Ronam Cinarhuseyininannesi Volmine FirdevsNeva Byn87 Med
tatli_kelebek Mehmetereninannesi tamam belli bi saatte mi yapılıyo yoksa biz gün ıçinde yapıp mi yazıyoruz
Mehmetereninannesi tatli_kelebek gün içinde yapıp yazıyoruz mesela yaptıktan sonra 15 Haziran leslie ve yürüyüş yapıldı ✅ gibi
Prensinannesii tontisbebegim anladım cnm sağol buna benzer besleniyorum sadec çorba dışında ama bir gün kalayım verdiğim kiloyu iki alıyorum
Ruveydaazra Prensinannesii mercimek ekmegi diye bi ekmek var canım Karatayın tarifi sağolsun bu forumda biri yazmıştı onu yapıyorum ondan yiyorum arada bazen normal ekmek yedim pirinç yedim ama az canım geri kalan serbest zaten doyana kadar sulu yemek yedim salata vs
Ruveydaazra Prensinannesii zaten bi de ramazandı daha da kolay oldu gündüz tıkanmaları olmadı iftardan sonra da su içmekten yemeğe fırsat kalmadı ☺️
Mehmetereninannesi Ruveydaazra her gün 30 dk leslie yapıyoruz şartımız bu sizde auriyeten diyet ve yürüyüş yapıyorsanız yazıyorsunuz mesela 15 Haziran leslie + yürüyüş yapıldı ✅ gibi öesela ben diyet + 45 dk yürüyüş + 30 dk leslie yapıyorum 21 Haziran tartı günümüz
miniktavsanim Mehmetereninannesi ay ne bileyim iki gün yapıp pes ediyor insan bunun devamı nasıl olacak bilmyrm
miniktavsanim MiracAlpinAnnesi bende iki gün yapıp sonra sıkılıyorm yapmam istemyrm ama bizim mutlaka vermemiz gerek ya göbeğim sarkmış 😳🙄
MiracAlpinAnnesi miniktavsanim Biraz bende de var 😏 Aman yarabbim çıldırıcam hatta biraz kilo bile almış olabilirim