Mehmetereninannesi tatli_kelebek gün içinde yapıp yazıyoruz mesela yaptıktan sonra 15 Haziran leslie ve yürüyüş yapıldı ✅ gibi
Mehmetereninannesi Ruveydaazra her gün 30 dk leslie yapıyoruz şartımız bu sizde auriyeten diyet ve yürüyüş yapıyorsanız yazıyorsunuz mesela 15 Haziran leslie + yürüyüş yapıldı ✅ gibi öesela ben diyet + 45 dk yürüyüş + 30 dk leslie yapıyorum 21 Haziran tartı günümüz
miniktavsanim Mehmetereninannesi ay ne bileyim iki gün yapıp pes ediyor insan bunun devamı nasıl olacak bilmyrm
miniktavsanim MiracAlpinAnnesi bende iki gün yapıp sonra sıkılıyorm yapmam istemyrm ama bizim mutlaka vermemiz gerek ya göbeğim sarkmış 😳🙄
MiracAlpinAnnesi miniktavsanim Biraz bende de var 😏 Aman yarabbim çıldırıcam hatta biraz kilo bile almış olabilirim
Mehmetereninannesi miniktavsanim Leylayunuss elif_07 Kubraeylull Premature kızlar biz 11 Haziran da başladık yarım saat Leslie yapıyoruz ama ben diyet + leslie + 45 dk yürüyüş yapıyorum 21 Haziran tartı günümüz her 10 güne bir tartılacağız her gün leslie yapıp buraya yazmanız yeterli 21 Haziran da öncesi sonrası yapacağız kiloları 😊
Premature Mehmetereninannesi tamam kilom suan 80.4 diyet demeyelim dikkat ediyorum bide leslie yapıyorum diyelim
Mini_ka Mehmetereninannesi postunuzu daha önce görmüştüm ama özel günümde olduğum için Leslie yapamamıştim. Bugün tekrar başladım diyet + 45 dakika Leslie yapıldı bende katılmak istiyorum size😊😊