Cigdem0707 Annesivekizi bütün dunyanin kab ettigi harekettir squat.Ve ne kadar yaoacaksiniz ki kalinlastiracak.Cok abartinca kalinlastirir.Aksine sıkılastiriyir guclendiriyir.Sporcu oldugum icin soyluyorum ama tabi siz bilirsiniz
Annesivekizi inci_6007 ama squat kas yapıyo bende inceltmedi. Yürüyüş falan da kilo verdim ama bacaklarım daha da kalınlaştı sanki
inci_6007 Annesivekizi yok canim kas değildir o agirliksiz yapıyorsan kas değildir çok zor kas olması bende bile kaç sene sonunda çıktı atandım devam ediyorum ama hala tam kas değil
Annesivekizi Sevdaysl hamilelikten dolayı olan o sarkık göbek gitmedi baştan söyleyim ama belim inceldi
Elifhifa Annesivekizi 2 ay spora gittim her yerim inceldi ama o göbek gitmiyor bir türlü. Koronadan dolayı bıraktım şimdi evde iyice şiştim😅 o göbekleri nasıl eritiyolar bilen yazsın ya 😂
Sevdaysl Annesivekizi bende fazlasiyla var gobek ve cevresi hamilelikte cok kilo aldim simitlere fayda etse yeterli ama o sizin dediginizi yapamadim baska buldum ebru karaduman ona basladim bakalim biraz incelsem yeterli olcak
Annesivekizi eymenim1405 Tuğçe Alpay’ın bel simidi diye bi videosu vardı youtubeda bak istersen bi canım
inci_6007 Sariiannee kasa çevirmesi icinn aylarcaaa ve ağırlıkla yapılması lazım zaten zor olur kadınlarda 😂 kas olmaz yani kuzum yap yapabildiğim kadar ayakların açıklık açısına göre on bacak iç bacak etkiliyor
mikkonunannesi- Sariiannee hangi leslie yapıyorsunuz ben 45 dakika lık vardı ama çocukla uzun süre yapamıyorum 😏
Doruk12 Sariiannee öncesini sonrasını ölçmedim ama artık bana skiny fit gibi olan mom Jean lerim mom Jean gibi 😁 2 aydır yapıyorum 😊
Annesivekizi Cigdem0707 ben YouTube videolarında baktığım zaman hep kalın bacaklı kaslı kadınlar çıkıyo o yüzden öyle söyledim. Nerden bakmamı önerirsiniz ben hiç bilmiyorum yapmayı