Annesivekizi Haznar25 YouTube get abs 14 day galiba adı tam hatırlamıyorum günde 10 dakika ama gerçekten faydası var
Annesivekizi Haznar25 tabi biraz da yediklerine dikkat etmek gerekiyo ben edemedim ona rağmen faydası oldu
Menessam21 Haznar25 chloe ting abs in 2 week en tavsiye ettiğim.Alt karında lower abs workout yazarsanız aynı kişinin egzersizleri gelecek.Baya geniş çeşitde videoları var.Ben 1ayda karın kası yaptım😊
Sevdaysl Annesivekizi bende yapayim yaa o kadar dikkat ediyorum kurler yapiyorum kilo verdim ama gobek hala var
inci_6007 Annesivekizi canım eski spor hocasiyim sumo squat iç bacak için düz squat kalça için bacak ayrımı nereyi çalıştırdığı çok önemli😘 bi yüz üstü bacaklar havaya dirsekler yerde ama günlük 70 sumo squat yap farkı gorceksin onun haricinde jumping Jack var görsellerde vardir
Annesivekizi inci_6007 ama squat kas yapıyo bende inceltmedi. Yürüyüş falan da kilo verdim ama bacaklarım daha da kalınlaştı sanki
Fatmanaz4545 inci_6007 bendede cok gobek oldu sezaryen dogumdan kalma. Onu nasil eritebilirim tavsiyen var mi ?
Annesivekizi Sevdaysl hamilelikten dolayı olan o sarkık göbek gitmedi baştan söyleyim ama belim inceldi
eymenim1405 Kızlar göbek yanlari bel kısım nasıl incelir yaa bi kiyafet giydimmi direk yanlar çıkıyor sınır oluyorum
Annesivekizi eymenim1405 Tuğçe Alpay’ın bel simidi diye bi videosu vardı youtubeda bak istersen bi canım
Cigdem0707 Annesivekizi bütün dunyanin kab ettigi harekettir squat.Ve ne kadar yaoacaksiniz ki kalinlastiracak.Cok abartinca kalinlastirir.Aksine sıkılastiriyir guclendiriyir.Sporcu oldugum icin soyluyorum ama tabi siz bilirsiniz
inci_6007 Annesivekizi yok canim kas değildir o agirliksiz yapıyorsan kas değildir çok zor kas olması bende bile kaç sene sonunda çıktı atandım devam ediyorum ama hala tam kas değil
Elifhifa Annesivekizi 2 ay spora gittim her yerim inceldi ama o göbek gitmiyor bir türlü. Koronadan dolayı bıraktım şimdi evde iyice şiştim😅 o göbekleri nasıl eritiyolar bilen yazsın ya 😂
Sevdaysl Annesivekizi bende fazlasiyla var gobek ve cevresi hamilelikte cok kilo aldim simitlere fayda etse yeterli ama o sizin dediginizi yapamadim baska buldum ebru karaduman ona basladim bakalim biraz incelsem yeterli olcak
inci_6007 Sariiannee kasa çevirmesi icinn aylarcaaa ve ağırlıkla yapılması lazım zaten zor olur kadınlarda 😂 kas olmaz yani kuzum yap yapabildiğim kadar ayakların açıklık açısına göre on bacak iç bacak etkiliyor