Tubatgn Ben tam bir temizlik hastasıyım 37+5ci haftam idi Sanki içime doğmuş gibi cuma günü ay ne olur ne olmaz evi dip köşe temizliyim de ben doğuma giderken, doğundan gelirken evimize gelecek olanlar evi temiz görsünler diyib işe koluydum Her yeri sildim süpürdüm, pencereli sildim, perdeleri koltukları yıkadım Girdim güzelce duş aldım Aklımda olan şey şu idi Bu gün evi hall edim, yarın da gidib doğum çantamda eskikleri alırım Gece saat 1 Kocam uyumuşdu ben de arkadaşımla konuşuyordum Birden suyum geldi ama ben ilk tabi anlmadım ayu dur noldu diye şaşırdım Sonra olayı anladım😂😂Hemen kocamı uyandırdım Hastaneye gittik ama benim hiçç sancım falan yok Hastanede 1 gün bekledik yine sancı gelmeyince sabah 9ta suni sancı verdiler Öteki tarafə görüp geldim resmen Doktorlara yalvarıyorum nolur beni sezeryana alın diye Ama almadılar açılman irelilemiş normal doğum için hiç bir engel yok diye Sonunda 1e 10 kala normal doğum ile geldi oğluşum Tikiş atıldı ıkınça sırasında yırtılma olmuş Sonra da 1 ay gibi ayağa kalka bilmedim tikişlerim çok kötü atılmışdı