Tubatgn ben normalde özel hastanede doğum yapmayı planlıyordum. Doğum izni için rapor almaya gitmiştim devlet hastanesine. Daha doğum yapmama 2 hafta vardı en az. Oraya gittiğimde beni nst ye bağladılar. Kadın birden telaş yaptı. Efsun sen doğum sancısı çekiyorsun şuanda 120 nin altına düşmüyor dedi. Çabuk eve git hazırlan akşam da doğum olur dedi ama ben hiç bişey hissetmiyordum. Hatta çalışıyordum bankaya gitmem lazım talimatım var diyorum gidemezsin rezil olursun orda suyun gelir demişti. Mecbur eve gittim :) eşim ve yakın arkadaşım işten izin alıp yanıma geldiler her an doğum olabilir diye. Ama hiç bişey yoktu bende. En son biz umudumuzu kaybettik. Akşam misafir çağırdım eve oturduk okey falan oynadık 😂 herkes gitti evi toparladım yattım. Gece sancıya uyandım. Eşimle beraber dk tuttuk. 5 dk ya düşünce sancı aralıkları hastaneye gittik. 15 dk içinde çocuğumu doğurdum. Hastanedeki herkes çok şaşkındı bu kadar hızlı bi doğum olmasına. Ama doğumdan sonra çok çektim. Çok ıkındığım için yırtığım çok oldu. Doktor dikişleri saymayı bıraktığını söyledi hatta. Makat bölgesinde de yırtık vardı. Bi kaç ay zor toparladım. Ama çok şükür şimdi oğlumda bende çok iyiyiz 🩵