Tubatgn şekerim vardı insülin kullanıyordum sürekli takipteydim,eşim de o ay kızımızın geleceğini tahmin edip yıllık iznini aldı 10 gün geçti hala doğuramıyorum ne sancı ne başka bişey sürekli doktor kontrolüne gidiyorum nst de sancı çıkmıyor en son zaman doldu hastaneye git suni verilsin dedi burdada sağlık sorunu olmadan sezeryan yapmıyorlar gittim 5 saat nst ye bağlandım bebeğimin kalp atışları çok düzensizdi doktor istersen bugün hemen alalım seni dedi istersen 2 gün sonra okey iki gün sonra olsun dedim hem hazırlanıp namazımı kılarım diye düşündüm kalktık sabah erkenden herşey hazır o gün meleğimi kucağıma alıcam neyse bana suni sancı için fitil veriliyor yürü diyorlar hastanenin etrafında bir saat tur attırıyorlar tekrar tekrar derken kaç kilometre kaç bin adım allah bilir akşam 9 oldu yanımdada zenci kadın arkasını dönmüş uyumuş korktum yüzünü görmeyince neyse biraz uyuyayım dedim sancım başladı odada ağlıyorum eşimide eve gönderdiler yasak diye Ben kendimi tutamıyorum lavaboya gittim nişanım geldi nefes alamıyorum ağlıyorum sancım çok aşırı hemşireyi çağırdım yürütmeye çalıştı yürüyemedim tekerlekli sandalye ile hayda doğumhane bölümüne gittik ablama yazıyorum bi yandan saat gece 3 ,baktım ara kocanı gelsin birazdan doğuracaksın dediler aeıyoruz ulaşamıyoruz uyuyakalmış bu gün doğurmam diye😂ablamda ağlıyor benim halimi görünce sonra neyse en son ısrarlı aramaları karşısında ulaşabildi eşime ,meğerse doğum başlamış dayanamıyordum artık epidural istiyormusun dediler evet dedim bir yandan uyukluyoeum zorla kaldırıyorlar baygınlık geçiriyorum sanki gözümü açamıyorum,neyse tuvaletin gelirse söyle dedi ebem, bende hemşireye söyledim beni lavaboya götürüyordu eşim durdurup ebeye haber verdi hemen yatağa aldı açılmam 9 santim olmuş doğum başladı dedi suyumu patlattı eşimde heyecanla nasıl elimi sıkıyor doğum esnasında bütün sirinirimi ondan çıkarıyoeum itiyorum elini suratına bakmıyorum doktorlar hemşireler elimi tutsun istiyorum neyse doğum başladı ıkın dur derken kızımın kafası göründü eşim kafası çıktı diye bağırıyor bi kaç ıkınmayla devam etti kızımın boynunda kordonla beraber çıktı kötüydü biraz ebe saniyesinde çıkardı kordonu şükür kızımı kaldırıp bana gösterdiler annem diye ağlamaya başladım kordonu kesmeden hemen ten teması yapıldı kordonuda eşim kesti , kızımda üstüme işedi 🤪dikişler falan bitti şükür kızıma kavuşmuştum allah isteyen herkese yaşatsın dğnyanın en güzel hissi bambaşkaydı acılarıma rağmen bir an bırakmak istemedim kızımı♥️