Tubatgn normal muayeneye diye gittim, gebelik zehirlenmesi varmış bilinmiyordu, belirtileri söyledim doktora acil hasta gösterecek nst kan idrar istedi. Nst’ye indim tahlilleri verip 20 dk sonra sonuçlarım geldi zehirlenme çıktı acil yatış verdiler, hiç bir şeyim yokken aniden fenalık geçirdim sancım baş ağrım başladı verilen serum yan etki yaptı baygınlık geçirdim, doğum katına alındım sabah 10.da yatış yapıldı ertesi gün sabah 8e kadar 2cm’de kaldım 4 damla en küçük doz suni verildi, inanın o suni için herkes bana laf etti çevrem adamı mahvediyor diye ama benim sancım hele ki baş ağrım o kadar çok vardı ki kapıma yazı asıldı ses ve ışık açılmayacak diye karanlık bir nebze iyi geliyordu bana suniyi aldıktan sonra açılmam hızlandı ama o açılma da bana bir ferahlık geldi sabah 10.30da da kızımı kucağıma aldım 😍 o bedenimden çıktığı an tüm tüm tüm acılarım ağrım gitti (zehir kendini bebekle birlikte atarmış bu yüzden de dediler) aşırı yırtığım oldu ve kesim oldu yırtığım için 3 doktor oturdu başına en son 3üncü zor dikti🥲 kalçama kadar yırtılmıştım ve ulaşamadıkları için sezeryanda kullanılan karnı germek için demir bir aparat var onunla sağlı sollu gerdirerek ulaştılar😖 buralar kötüydü ama çok şükür bitti gitti 🥰