Tubatgn benim sizin gibi aksiyonlu doğum hikayem yok ☺️ ama anlatayım. Gebelik şekeri, tiroid, hamilelik boyu idrar yolu enfeksiyonunu atlatamayan bir hamile olduğum için ve kısa boylu biri olduğum için riskli gebe raporum vardı. Bebeğiminde son zamanlarda gelişimi durmuştu bu nedenle doğumdan 5 hafta önce doktorum seni riske atamam diyip sezaryene karar verdi 17 Mayıs 2021 e. Biz gün belirledikten sonra Türkiye tam kapanma kararı aldı. Doğum üstü eve kapandık. Doktorum 16 Mayıs akşamı gözlem altında kalmam için yatışımı yaptırdı. Biz hastaneye giderken yollar bomboştu 😁 Gittim nst kan tahlili alındı sabaha kadar şekerim kontrol edildi sık sık. Sabah beni hazırlamaya geldiler pandemi olduğu için annem ve eşim harici kimsemiz yoktu ameliyathaneye inerken duygulandım. Şekerden dolayı çok yorulmuştum. Giderken işte şimdi herşey bitecek diye girdim. Belimden uyuşturuldum. Beni sürekli konuşturdular. Bebeğimin adını sordu doktorum gelsin mi dedi gelsin gelsin dedim dualarımı ettim sesli bir şekilde işte kızım karşımdaydı görür görmez çok ağladım. Ah minişimmm hiç unutmayacağım dünyanın en güzel anı…🥹🥹