38+0 da sabaha karşı bı islaklikla uyandım herhalde sıkıştım altıma kaçırdım dedim gittim tuvalte üstümü başımı değiştim yattım uyudum bı kaç saat sorna tekrar uyandım tuvalete gittim kan gibi bişey nişanmıs meğer onu gördüm ve sıcak sıcak biseyler gelmeye başladı suyummus o da hemen hasta bezini taktım ve eşime kalk sanırım dogruyorum dedim yav git başımdan daha var zamni dedi geri döndü yatti ama az az hala suyum gelio ve karnım ağrımaya başladı bağırdım eşime suyum biticek dogramicam kalksana die kalktı giyindi hastaneye gidiyoruz ama doğum çantasını vs aldırmadı inanmadı dogurcagima beyefendi sorna trafik vardı araba hoplaya zıplaya arasokaklardan kaçmaya çalıştı trafikten neyse sorna vardık hastaneye eşim taksiye dio bekleyin biz muayene olup gelcez girdik muayene için ödeme yaptık doktorun olduğu kata cikicaz asansörun önü dolu dedim ben yuricem sancım iyice arttı suyum da hala gelio bez doldu artık neyse 3. Kata kadr merdivenden çıktım doktora giricem hasta var bekledim bide orda 15 dk hasta çıktı girdim dedim ben doğruyorum galiba eşim doktorun masasınin orda bekledi ben arka muayene yerine geçtim muayene oldum dedi doğurup gelseydin 5 cm acilman var doğum başlamış eşim oldu şok lan koş adamı yolla dedim taksici beklio aşağıda gitti aynı zamnda yatis için evrak imzaladım ama sancım da nasıl arttı o biçim duramiorum dogumhaneye çıktım hemen giyindim tekrar açılmama baktılar 7 olmuş biraz daha bekle ekstra iğne vs yapmayalım çok iyi gidilsin dediler odaya alıp ntsye bağladılar eşime annemleri arattirdim faln onlar da şok geldiler ben odada zaten 45 dk faln kaldım sancı geldikçe eşime küfürler ediyorum sorna dedim sanki bisey gelio alttan hemşire geldi hemen dogumhaneye dedi girdik dogruomusum ağrı kesici yapalım mı dediler yok dedim zaten ağrı cekiorum bitsin gitsin dedim ikin dediler ikindim sorna ıkınma bebe firlicak dediler derin nefes al ver dediler ve bebişim geldi bembeyaz verniks tabakasıyla kaplıydı o yüzden o kadr kolay acilmam ve doğumum olmuş çokta minikti 2900 su kilosu sorna beni temizleyip kaldırdılar kızımı hemen gösterip götürdüler koynuma koymadılar hala içime derttir o mesela sorna yürüyerek çıktım doğumhaneden bı baktım kapıda eşim ve kız kardeşim aşklarım benim ikisi de bı koluma girdi odaya goruduler herkes bebeğimin peşinden giderken onlar beni bekliolardi eşim de nam salmış hastanede ben yarım saat bağırdım die kendimi yırtmis doğum hanenin kapısında ağlamaktan helak olmuş bütün hemşireler konuşuyodu ertesi sabah taburcu olurken abla seni nasıl sevio eşin valla biz nasıl zor doğumlar gördük ama hiçbirinin eşini böyle perişan görmemistik dediler meğer aglamamis sadece bide kafasını duvarlara vurmuş dedim saen gidip dogursan daha iyidi öyle işte şimdi 3 yaşında fındık kurdum canım kızım