Tubatgn ya çok tatlı hikayeniz Allah bağışlasın bebeğinizi 🤲🏻🌺
Bizimde hikayemiz şöyle 34. haftada başlayan nstde sancılarım vardı ama bendede oluyordu arada sonra serum vs takıp durduruyorlardı, ardından 37+4de kontrole gittim yine sancı var dediler neyse yine serum takılmaya gittim ama her serum sonrası bebeğim hareketlenirdi ama bu sefer hareket etmedi zaten nstdede hareket az sancı var gözüktü doktorla görüştük yatış veriyoruz bebek hareketleri az dedi peki dedik bizde ailem çantamı filan almaya gitti ben yukarı çıktım bekliyorum doktoru işte açılmaya bakıyorlar 1 cm filan yok sürekli nst bağlı beni takip ediyorlar en son doktor geldi işte bebek hareketleri az nstdede ara ara sancıların çıkıyor suni sancı verelim mi dediler yoksa sezeryanamı alalım dediler ( bu soruyu sormaların sebebi çok yakınım doktorun yanında hemşire o yüzden yani özel hastanede gibi şehir hastanesinde doğum yaptım ) dedim benim sancılarım oluyor ama ben buna bile dayanamıyorum 😂 birde şöyle birşey var suni verip doğuramazsam zaten bebek hareketleri az hemen sezeryana alırız dediler, neyse dedim ben en iyisi sezeryan olayım 🤌🏻🙈😂 tm dediler işte öğlenden sonra bunları yaşıyorum biraz aç kalman gerek akşam 8de alalım dediler ben oturdum bekledim ama o saat hiç geçmedi gibi veeee o an geldi akşam 20:00 gibi beni aldılar ameliyathaneye götürdüler işte iğneler serumlar vs yapıldı sonrasında bı inga diye bı ses duydum ama doktor takılıyor zannettim 🤣🤣 bı baktım yan tarafıma aldılar pamuk kızımı 🥲 ve üzerini filan temizlediler boy kilo vs ölçümü sonrasındaki işlemler yapıldı üzerini giydirdiler yanıma getirdiler o ana kadar bı titriyorum görün yani kızımın yanağını yanağıma koydular ooyyyy ben sakinledim bı tatlı bı tatlı nasıl sıpam benim 🥲 sonrasında yakınım aldı gitti çocuğu odaya 😅😅 ben kaldım beni dikiyorlar filan alıp diğer sedyeye koydular odama götürdüler ve mutlu son kızım kollarımda oyy oy anne kurbannnn ☺️ çok seviyorum çok Rabbim hiç bir evladı anasız babasız bırakmasın 🤲🏻
13 aylık olduk bile zaman su misali 🐣🌼