Tubatgn hatırlamak istemeyeceğim bi doğum sürecim oldu. 39+1 de öğleden sonra sancılarım vardı hareketlerini vs takip ediyordum yemekten sonra çok hareketli olan bebeğim sanki hareketi azdı eşim vardıyalı çalışıyordu aradım sancıdanmı hissetmiyorum yoksa hareketsizmi anlamadım Dr a gidelim dedim .
Dr a gittik çatı muayenesi yapıldı 4 cm de açıklık nst ye bağladılar kalp atışları 180 yerdeydi Dr benim istediğim bi durum değil bu stabil gidiyor dedi o ara ultrason istedi tekrar muayene yaptılar 7 cm olmuştu ultrasonda Dr suyu çamurlaşmış ve boynunda iki kordon var böyle normal doğum olamaz dedi bebeği kaybedebiliriz dedi 😭 yani kakasını yapmış ve aşırı stresli yemiş o ara nabızı düşmeye başladı bebeğin hemen sezeryana aldılar kan sonucunu bile bekleyemediler direk genel anestezi verdiler
Anesteziyi ve keseyi üynı anda hissettim kızımı elli saniye içinde çıkarmışlar midesi iki kez yıkanmış çok şükür ki ciğere beyine bulaşmamış 😭 7 gün yoğun bakımdaydık iki gün sonra bana taburcu verdiler ve anne oteline yerleştim sürekli yoğun bakıma git gel yapıyordum ve ara mesafesi çok uzundu taburcu olduk sonra onun gecesinde benim sezeryan yerimden çeşmeden su akar gibi sarı bisey akıyordu acilden gittik engeksiyon olmuşum 12 gün boyunca hergün doğumhanede bastıra bastıra enfeksiyon boşalttılar hergün sezeryandan kalkıyor gibiydim😭😭😭 CRP 205 yerdeydi çok şükür bitti bu arada antibiyotik kullanmadınmı derseniz 150 mg kullandım çünkü ilaç alerjim var belirli seyleri kullanabildim.
Ertesi gün gece bebeğimin ateşi var gibi geldi baktım 37.6 sabah acile gittik bronşit olmuş büyük kızımın boğazı ağrıyordu ondan enfeksiyon kapmış ve yine yatış verildi 5 gün nebüller antibiyotik tedavisi sonrası evimize geldik çok şükür o kadar korkuyorum ki psikolojik olarak maafoldum sürekli ağlama isteği var yarın 40 ımız çıkıyor bize dua edin Allah’ım daha büyük ağır imtihanlar vermesin 😭😭😭😭