Tubatgn bende anlatayım ama kısa kesecem ,malum 2 normal doğum yaptım,😀ilki oğlum . Ameliyattan çok korktuğum için illa normal olacak dedim,topağım olmuş 3,870 kg 39 haftayı geçmiş ama gelmeye niyeti yok 😬bende daha da büyürse sezaryene mecbur kalacam diye korkuyorum.Neyse 39,4 randevu aldım pazartesine dedim olmazsa suni ile doğurayim 🥴 Pazar gece 12 de suyum geldi ,neyse dedim sancı yok yattım uyudum ver 3 gibi sancı başladı, duş aldım hazırlık falan derken 4bucukta hastaneye gittik 45 dk yol .Sabaha doğum yaptım 😀
2 ci kızım da 40 haftayı geçti yine gelmiyor ,dedim neyse bunu suni ile doğurayim 40-3 te hastaneye gittik kontrole cumartesiydi ,doktor çatala aldı beni ve uyardı galiba alttan birşey yaptı,neyse dedi yarın da olmazsa sancı pazartesi günü sabah gel yatış yapalım, suni ile başlatalim tamam dedim.Eve gittik gece sancı başladı ama suyum gelmedi, nişan da yok neyse az bekledik sonra 12 gibi gittik.Dedim artık geldim yatışimi yapın bu gece dogurmam lazım 😂😂 bütün gece sancı çektim bütün hastanenin merdivenlerini indim çıktım ikiz kardeşimle ,vee Sabah nişanım geldi , hemen suyumu patlattılar ve doğuma aldılar,😀 kızım da daha da kolay oldu 3,500 doğdu