Tubatgn Herkese selamlar 😇 Öncelikle hepimizin bebekleri sağlıkla, huzurla büyüsün 🧿 Hamileliğim çok zor geçmişti. Tansiyon yüksekliği sebebiyle 32.haftada hastanede yatış ciğer geliştirici iğne sabırsız kızım biraz daha büyüsün diye çok dua ettik. Plasenta aşağıda olduğu için kanama riskinden normal doğum artık imkânsızdı. 38.haftaya kadar bekledik 38+3te doğum tarihini almıştık. Ama benim aceleci kızım gelmek istedi🤭 38.hafta birden gece uyurken bişeyin aktığını hissettim annemlerde kalıyorduk hatta eşimde uyanıktı. Lavaboya gitmek istedim kapıdan geçemedim bir anda sanki altıma yapmış gibiydi şok oldum akıntım vardı zaten. Hemen eşimi annemi kaldırdım annem su değildir biraz dinlen dedi ama nerde 3′ten 5′e kadar sancılarım başladı en sonunda nişan geldi hemen hastaneye gittik. Burdan sürekli su gelmesini, nişan nasıl olduğunu okuyordum. Tüm hastane acil ekibi doğum servisi artık tanıyordu 🙈 Hemen doğumhaneye alındım açıklık muayenesi yaptılar ve yoktu nst’de sancılarım çok azdı. Doktorumu aradılar sabah çantasıyla hazır gelsin bişey yiyip içmesin dedi. 6′da hastaneden çıktık eve geldik sbaah 9′a kadar gözümü kırpmadan sancı çektim korktuğum içinde sesimi çıkartamadım 🙈 Sabah oldu sancılar 5 dakikada bir gelmeye başladı ağlayarak hastaneye gittim ev ve hastane arası araba ile 5 dakika annemde olduğumuz için çantamız da evdeydi. Doktorum Sabah geldiğinde benim için çoktan odamı hazırlatmıştı. Ağlayarak muayeneye girdim doktor suyumun daha olduğunu acık çekmememi normal mi sezeryan mı doğum diye sordu . Canım o kadar yanıyordu ki ve plesantadan dolayı hemen sezeryan dedim zaten öyle planlamıştık. Çok hızlı bir şekilde odaya çıkartıldım. Nst bağlandı, damar yolu açıldı derken eşim annemleri, çantamıxı almaya gitti. Hemen fotoğrafçıyı aradım zaten hastanedeymiş beni giydirip ameliyathaneye gidene kadar annemlerle asansörde vedalaştık. Ağlayarak girdim doğuma titreyerek burda ki hikâyeler çok korkutmuştu . Hiç öyle olmadı . Spinal sezeryan için iğne yapıldı saniyesinde uyuştum sonda takıldı hiçbir şey hissetmiyorsun zaten doktorum geldi ve 2 dakika sonra kızım karşımdaydı. Narkozun yan etkisiyle aşırı bir mide bulantısı yaşadım ve kusmaya başladım kızımı giydirip yanağımı değdirdiklerinde dünyanın en güzel kokusunu duydum sıcacık yanakları hayatımda bu kadar güzel bir an yaşamamıştım sonrası dikiş taburculuk herşey çok çok kolaydı 😇 şimdi dünyalar tatlısı 4 aylık bir kız oldu 🧿♥️