Tubatgn Merhaba , öncelikle evlatlarımızı Rabbim korusun. 🌸
Herkesin hikayesi kendine özeldir tabiki , benimkide şöyle ;
39+3 yim. Annemle ve erkek kardeşimle kahvaltı ediyoruz , kayınvalidemler köyde eşimde işte. Saat 11 civarları benden bi su geldi , ilk doğumum , o yüzden su nasıl gelir nasıl olur bi fikrimde yok. İlk başta ben kaçırıyorum sandım ,😅 anneme söyledim. Bu böyle bir iki üç devam etti , annemde doktor bi arkadaşını aradı. Doktor arkadaşıda , onun doğumu başlamış olabilir bi hastaneye gidin dedi , neyse biz hazırlandık , valizim çantam zaten haftalar öncesinden hazırdı. Hemen hastaneye gittik. Ananemler , dayımlar ,kayınvalidemler eşimin tarafı bi baktım ki 25 30 kişi olmuşuz 😂 neyse ilk defa alttan muayene olmuştum çok kötüydü 😑 Doktor , doğumun başlamış hayırlı olsun dedi. Ben şok 1 cm açıklığım varmış. Neyse saat 2.30 gibi yatışım yapıldı , geçtim odaya nstler felan ama açıklığım yok , gidiyorum geliyorum yok. Dediler ki suni sancı vereceğiz , peki dedim nereden bileyim çok kötü olduğunu. Suni ile bile açılmadım. Ağrı eşiğim 80 90 Lara çıkıyor ama yok 3 cm açıklıktan yukarıya çıkmadı , bu sırada da suyum gelmeye devam ediyor tabiki. Oradaki hemşire dediki sen daha 3 gün doğuramazsın.
Ben hastaneyi yıkıyorum tabi , devlet hastanelerinde , telefon , aile ile görüşmek yasak gidenler bilir , ben kimseyi dinlemedim çıktım ufak bi görüşme alanı vardı eşime el salladım hemen yanıma geldi , dedimki beni buradan çıkar yada benim ölüm çıkacak , kessinler alsınlar ben göze aldım dedim 😂 tabi yıkıyorum ortalığı 😂 İyiki dönüşümlü hem özele hem devlete gidiyormuşum muayeneye , şükrediyorum. Hemen aradık doktorumu , Doktorumda gelsin alalım hemen doğuma demiş. Neyse beni hemen aldılar götürdüler özele . Saat gece 11.30 civarları , hemen giyindirip soktular ameliyathaneye , sezaryenle doğumum oldu , şaka gibiydi , yarım saat içinde doğumdan çıkmıştım. Ama doktorumda 40 yıllık bir hekimdi. O yüzden içim çok rahattı , 00:06 da minik kızım doğmuştu , ardından benide çıkardılar odama çok üşüdüğümü , dişlerimin takırdadığını hatırlıyorum 🥲, işte böyle 🌸 şimdi kızım 10 aylık , yaşı yaklaşıyor , ne ara büyüdü , diyorum. Zalimsin zaman 🥲🌸