Beyzabuglemehmet musmuss diyetisyenin verdiği listeye göre beslendim ekmekleri çıkarttım arada kaçamaklarım oldu tabi
ugurbocegmm Mutlu hafta sonları kızlar 🥰 Her zamanki gibi güne su, kür ile başladım. Haşlama yumurta, yeşillik, 1 dilim bugday ekmeği v.s yedim. Birazdan kahve içeceğim😍 No kaçamak.
MelindaMelisa Dün akşam ıspanak yemeği yedim yanında yoğurtla.Sabah tost yedim yumurtadan midem bulandı artık .Hindi fümeyle yaptım tostu yağsız şekilde.Akşamda tavuk ızgara ve salata düşünüyorum .Öğlen kızımın çorbasından 3 kaşık arttı onu içtim ara öğün yapmıcam
Ysmndnz_ Barlas_mom bende 1 hafta da değişen hiç birşey olmadı 😬 aşırı stresliyim sanırım o yüzden durdu artık
Ayseee60 Ben guzel bir diyet yapıp hızla zayıflamak istiyorum ama sütüm azalır kalitesi azalır diyı korkuyorum
Ruzz-Batu Ayseee60 akdeniz tipi diyeti aralikli oruc seklinde uygulayabilirsiniz bol yesillik tuketildigi icin sutunuz kesilmez diye dusunuyorum zaten gunde 3 litre su tuketmeniz gerekiyor
Barlas_mom Kızlar sabah kapya biberli omlet bol yeşillik 1 dilim de ekmek yedim. Ara öğün yapamadım ev temizliğim vardı. Akşam da az önce tavuklu haşlama yaptım onu yedim ve gün bitti bol suyla devam artık ☺️🌼
ugurbocegmm Kızlar kapanış yemeğim+yarim kase kıymalı şehriye çorbası ekledim Suya devam yeşil çay da içeceğim ilk fırsatta 😁