Barlas_mom musmuss aralıklı beslenmeyin güzel bol yeşillikli yumurtalı kahvaltı ara öğün öğlen yemeği ve yine ara öğün ve akşam yemeği yiyin bol su için ve karbonhidrat şeker hamurişi vs yemeyin emzirdiğniz için zaten kilo gidecek üstelik hem sütünüz olacak hemde sağlıklı besleneceksiniz 🙏🏼☺️
musmuss Barlas_mom aslında dediklerinizi yapıyorum ama aralıklı şekilde oluyor ister istemez kalkıp sabah bir şey giyemiyorum kahvaltı etmem 12yi buluyor kendiliğinden oluşan bir sistem oluyor benimkisi yoksa diğer dedikleriniz uyguluyor sayılırım sadece gazlı bir bebeğim var bol yeşillik de gaz yapar dedikleri için bol yeşillik de tüketemiyorum az yemeye çalışıyorum haşlanmış yumurta güzel bir kahvaltı vazgeçilmezim tek problemim ıvır zıvır o işleri kesersem rutinim aslında iyi ☺️
Sule_2022 65 le hamile kaldım 73 le doğuma girdim 70 kiloyum hedefim eskiye dönmek veremiyorum 5 ay oldu doğum yapali emmiyorda
ahlas26 Barlas_mom tok tutacak bildiğiniz bisiler var mı yoksa sadece diyet yaparak mi zayifliyorsunuz
MelindaMelisa ahlas26 Yulaf uzun süre tok tutuyor beni.Yulaflı yoğurt ,Hurma hem süt yapıyor hemde şekerli şeyler yemenizi engelliyor.Bende bugün başladım hamileyken diyet yapmıştım 5 kilo almıştım sadece hale aynı kilodayım.Bugün miladım olacak
Barlas_mom ahlas26 Tok tutacak birşey yok diyet yapıyorum ve Leslie yapıyorum ve bol su içiyorum. 21 aralıktan bu güne 5 kilo verdim ☺️🙏🏼
bsragl Ben de katılmak istiyorum 64 kg ile hamile kaldım şuan 73 kg bu ay sonuna kadar en azından 68 kg olmak istiyorum
MelindaMelisa Barlas_mom Ben bugğn kahvaltıyla başladım devamında gelecek inşallah.Hamileyken diyet yapmıştım elimde farklı tarifler var onları denicem bakalım
bsragl Barlas_mom bence de haftalık paylaşalım bir gün belirleyelim o sabah tartılıp kilolarımızı yazalım
Barlas_mom @Barlas_mom 70,5 @Ayseey 72 @Oglunasikbiranne08 58 @okuyor 65,3 @MelindaMelisa 73 @Esilasel 66 @35lavanta 65 @Linosum22 76 @musmuss 81 @bsragl 73 @Sule_2022 70
musmuss Barlas_mom bak günde beş lt su içen biriydim artık zarar verir belki diye düşürdüm şuan 3lt falan içiyorum ortalama ☺️
Barlas_mom @Barlas_mom 70,5 @Ayseey 72 @Oglunasikbiranne08 58 @okuyor 65,3 @MelindaMelisa 73 @Esilasel 66 @35lavanta 65 @Linosum22 76 @musmuss 81 @bsragl 73 @Sule_2022 70 @Filelibesik 78
Barlas_mom Kızlar standart bir kahvaltı yaptım yumurta zeytin peynir domates salatalık çay birazdan yeşil çay içicem sonra da Leslie yapıcam ☺️👍
Oglunasikbiranne08 Kahvaltı da klasik şeyler yedim . 2 fincan çay, domates , Salatalık, zeytinyağında yumurta , bi dilim beyaz peynir , bir dilim kaşar, 3 tane siyah zeytin, ekmek yok ! Biraz önce de Türk kahvesi içtim.