ElisaMom_ BlackCerry evet ya bir ayda 5 kilo nasıl verdim 50 kilo bi yokumdur şimdi acil almam lazım😔
Kaymaklibiskuvi Barlas_mom ben de yarın spora ve diyete başlıyorum inşallah kurtuluruz kız fazlalıklarımızdan ☺️
Bebekligiller Benim şekerim var. Bu yüzden hem kilo verip hemde sağlıklı beslenmek istiyorum günde 5 öğün besleniyorum. Başlangıç kilom 70di. Şimdi 62yim beni de aranıza alın. 55 kilo olmak istiyorum. 🙂 Grup olursak daha hevesli olurum.
Barlas_mom @Barlas_mom 70,5 @Ayseey 72 @Oglunasikbiranne08 58 @okuyor 65,3 @MelindaMelisa 73 @Esilasel 66 @35lavanta 65 @Linosum22 76 @musmuss 81 @bsragl 73 @Sule_2022 70 @Filelibesik 78 @AselLinafs 70,5 @Bebekligiller 62
Sutlukahveeee Barlas_mom 79 bebeğim 3 aylık geçenlerde 3 gün yaptım sütüm baya azalmıştı gece beegim çok ağladı açlıktan kalkıp yemek yeniyim nasıl olucak huc bilmiyorum ya
Barlas_mom Sutlukahveeee karbonhidrat yemiceksiniz geri kalan herşeyi yiyeceksiniz bol su içeceksiniz hamur işinin faydası olduğunu sanmıyorum ☺️
Naile97 Sutlukahveeee benimde bebeğim üç aylık ben iki aydır diyet yapıyorum diyeti dengeli beslenerek yaparsan sütün azalmaz çoğalır cnm 8 de yediysen Sabah 1 dilim peynir 8 zeytin 1 yumurta 3 dilim tam buğday ekmeği Yeşillik Lee tamamla 10 30da 1 meyve 10 çiğ badem Öğlen 8 kaşık et balık tavuk bol dereotlu salata 2 dilim ekmek İkindin 1 meyve 1 bardak süt Akşam 8 kaşık sebze gemegi 4 kaşık yoğurt 2 dilim ekmek yada kurubaklagilllerden de olabilir Akşam
Naile97 Sutlukahveeee artı saat 20.00 de 2 ceviz 1 bardak süt 1yemek kaşığı üzüm 2 tane galeta Yiyebilirsin ben böyle yapiyorum
Sutlukahveeee Barlas_mom hamur işi yemiyom canım şeker hastasıyım öyle abur cubur vs de yemem teşekkür ederim ♥️
Barlas_mom @Barlas_mom 70,5 @Ayseey 72 @Oglunasikbiranne08 58 @okuyor 65,3 @MelindaMelisa 73 @Esilasel 66 @35lavanta 65 @Linosum22 76 @musmuss 81 @bsragl 73 @Sule_2022 70 @Filelibesik 78 @AselLinafs 70,5 @Bebekligiller 62 @Sutlukahveeee 79 @umaykizim 72
Barlas_mom Sutlukahveeee o zaman porsiyon küçültmek gerekir ekmekte 1 dilimi geçmeyecek şekilde ☺️ evde egzersiz dışarı da yürüyüş ve bol su illa ki farkedecektir bence 🙏🏼 yani işe yaramazsa diyetisyenler emziren annelere göre program hazırlıyorlar mutlaka gitmenizi tavsiye ederim
Sutlukahveeee Barlas_mom evde egzersiz yapmaya çalışiyoeum iki cucukla biraz zor oluyir disri çıkmak diyestisyen olabilr cidden kilo vermek istiyorum 🌝
okuyor Kahvaltı geç olunca öğlen yemeği yemedim. Akşam dışarıdaydik. Bir tane antep lahmacun yedim ve ayran içtim
MelindaMelisa Naile97 Aslında tabağı paylaşmıyorum yemediğini yiyorum 😂Aman çöpe gitmesin diye.Şimdi kendime ayrı yemek yapma zamanı
yaybebegi Naile97 2 ayda nekadar verdiniz aceba benimde önümde 2 ayım var işe baslamadsn önce 10 kilo vermek istiyorum.