MelindaMelisa ahlas26 Yulaf uzun süre tok tutuyor beni.Yulaflı yoğurt ,Hurma hem süt yapıyor hemde şekerli şeyler yemenizi engelliyor.Bende bugün başladım hamileyken diyet yapmıştım 5 kilo almıştım sadece hale aynı kilodayım.Bugün miladım olacak
MelindaMelisa Barlas_mom Ben bugğn kahvaltıyla başladım devamında gelecek inşallah.Hamileyken diyet yapmıştım elimde farklı tarifler var onları denicem bakalım
Barlas_mom ahlas26 Tok tutacak birşey yok diyet yapıyorum ve Leslie yapıyorum ve bol su içiyorum. 21 aralıktan bu güne 5 kilo verdim ☺️🙏🏼
bsragl Barlas_mom bence de haftalık paylaşalım bir gün belirleyelim o sabah tartılıp kilolarımızı yazalım
Barlas_mom @Barlas_mom 70,5 @Ayseey 72 @Oglunasikbiranne08 58 @okuyor 65,3 @MelindaMelisa 73 @Esilasel 66 @35lavanta 65 @Linosum22 76 @musmuss 81 @bsragl 73 @Sule_2022 70
musmuss Barlas_mom bak günde beş lt su içen biriydim artık zarar verir belki diye düşürdüm şuan 3lt falan içiyorum ortalama ☺️
Barlas_mom @Barlas_mom 70,5 @Ayseey 72 @Oglunasikbiranne08 58 @okuyor 65,3 @MelindaMelisa 73 @Esilasel 66 @35lavanta 65 @Linosum22 76 @musmuss 81 @bsragl 73 @Sule_2022 70 @Filelibesik 78
Barlas_mom Kızlar standart bir kahvaltı yaptım yumurta zeytin peynir domates salatalık çay birazdan yeşil çay içicem sonra da Leslie yapıcam ☺️👍
Oglunasikbiranne08 Kahvaltı da klasik şeyler yedim . 2 fincan çay, domates , Salatalık, zeytinyağında yumurta , bi dilim beyaz peynir , bir dilim kaşar, 3 tane siyah zeytin, ekmek yok ! Biraz önce de Türk kahvesi içtim.
okuyor Bugün eşimle pazar kahvaltısı yaptık. Kahvaltıda yumurta, peynir, zeytin ve sosis yedim. Sosis hep yemem ama eşim yapmıştı 🥲 birazdan yürüyüş yapmaya çıkacağız. 8 bin adımlık yürüyüş parkuru var orayı yürürüz.
Ahmthn Barlas_mom ay bende veremiyorum bi sürü kişi sizin gbi grup açtı yazdım beni de alın diye kimse geri dönüş yapmadı bende diyetisyenle anlaştım para var huzur var dedim 🤪🤪🤪
Barlas_mom Ahmthn Siz diyetisyenle devam edebilirsiniz eğer katılmak isterseniz sizide eklerim bu bizim ikinci grubumuz geçen 10 gün yaptık yılbaşına kadar gayet herkes kilo verdi bende 5 kilo verdim. @okuyor açmıştı postu da hatta. Demek ki başarılı olan poslar da var ☺️ iyi diyetler dilerim 🙏🏼🌼
AselLinafs Bende doğum öncesi 60 şuan 70.5 kilom bence bir grup kurup ilerlesek daha önce burada önce Instagram sonra watsap grubu kurup güzel ilerlendi ama ben o ara pek uyamadım malesef
Barlas_mom @Barlas_mom 70,5 @Ayseey 72 @Oglunasikbiranne08 58 @okuyor 65,3 @MelindaMelisa 73 @Esilasel 66 @35lavanta 65 @Linosum22 76 @musmuss 81 @bsragl 73 @Sule_2022 70 @Filelibesik 78 @AselLinafs 70,5