Barlas_mom Evet regl oldum kızlar bu hafta ben tartılmasam iyi olur doğru sonucu alamam ama biter bitmez hafta içi güncellicem kendimin kilosunu 🙏🏼
Balevlat__ Kahvaltım: yogurt içine yulaf ve nar bol su eşliğinde ara öğün:leblebi üzüm yedim. Akşam:patates oturtma bır tabak, mercimek corba bir tabak, bir kase yogurt. Kendımı cok şişkin hıssedıyorum sanki hiç kılo vermıyo gıbıyım😐
Annekuzusu66 Birevladaemanetci yok aşkım kabak detoksuyla verdim ama şu an kilom sabit kaldı 85.8 de anlamadım gitti ya
ugurbocegmm İyi akşamlar kızlarrr🌺 ben bazen zayıfladığımi hissediyorum ama bugün bı şişlik anlamadm gitti resmen yeniyim yemiyom şişim halen psikolojisine girdim. Ama pes etmeyeceğim😔
Balevlat__ ugurbocegmm bende o sekılım sanki dünyayı yedim aslında yedıklerım normal nıye boyleyım anlamadım🤷♀️🤦♀️
ugurbocegmm Balevlat__ ümit ediyorum ki yağlarin yerine su doluyordur🙈 geçicidir inşallah pes etmezsek bı anda takrar süzülebiliriz
Minikpanda12 Barlas_mom ay hadi yapalım benim oğlan 1 yaşında 13 aylık ben son zamanlarda aldım halbuki doğumdan sonra bile böyle degildim kilo 69 boy 1,70 hedef 60 🤸♂️
Eyluluraz1 Bu akşam yine tarhana çorbası salata ve 1 dilim ekmek. Bende çok sis hissediyorum bu hafta sanirim veremeyeceğim. Almasam bari
Balevlat__ ugurbocegmm ay inşallah cunku yag yapcak seylerde tuketmedım ne bılım🥺 bakalım pazar ne olcak🤦♀️🤷♀️