Anonim11 OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar kabak diyeti bana göre değil ya,hayattan soğurum gibi😄 her öğün kabak yeme fikri aman Allahım😂 gerçi 3 gün maks yapılıyor heralde
KMerveK Anonim11 bende varıımm iki gündür detoks suyuna başlamıştım zaten 164 boy 70 kilo doğumdan sonra 85ten 64 inmiştim geri kilo aldım bu aralar fazla yuklendim yemeye. Bende 16/8 e başlıyorum peki nasıl haberlesicez bi kriter belirleyelim mesela haftanın şu günü kaç kilo verdik vs kritiğini yapıp motivasyon artıralım
Anonim11 KMerveK yarın buraya tartı sonuçlarımızı yazıyoruz,ara ara yazışırız buraya tam 1 hafta sonra sonuçları paylaşırız,haftaya perşembe günü 🤗
Anonim11 KMerveK Asiminannesi Kum-tanem KMerveK Melis84 Caglamm Asel16 kızlar yarın sabah tartı sonuçlarını yazarak başlıyoruz🤩🥳🥳 haftaya perşembe yani 12 Mayısta buraya güncel sonuçları yazacağız,aralarda da yazışalım ki motivasyon olsun😍😘😘
Anonim11 Bebegim17 ahh o tatlı bağımllığı🙈🙈 inan ki bazen iftarda yemeği azıcık koyuyordum ki bir an önce bitsin de tatlı faslına geçeyim diye,düşün yani işin vehametini😂 dikkat etmezsem kilo almaya çok müsait bir bünyem var o yüzden çıpınıyorum ben de. Sen de başla bir yerden,önce küçük hedefler belirle kendine,birden 10 kg değil de haftada 1 kg vericm gibi. Yapışınca gitmiyor ya
Anonim11 Asel16 oy senin benden zormuş demek ki isteyince koşullar sağlanabiliyor☺️ Ben de evdeki koşu bandına arada binmeye çalışacağım inşallah
Anonim11 KMerveK Asya001 Caglamm Asiminannesi Kum-tanem Melis84 Asel16 kızlar iyi akşamlar,nasıl gidiyor diyet🤗 yarın tartı günümüz hatırlatayım dedim😄 sabah sonuçları yazalım😘 ben aynen devam ediyorum dikkat ediyorum baya,vermem gereken kilo az olduğu için zor gidiyor ama sıkılaşmam falan iyi,bırakmak yok. Artık canım börek hamurişi falan da istemiyor çok şükür 👌👌
KMerveK Anonim11 tamam haftaya perşembe herkes takviminden işaretlesin alarm kursun şuan bunu kocama kızartma yaparken yazıyorum zor şartlarda mücadele edicem ühüü
Zeyzey2019_ Anonim11 71.95 geldim. Ben de varım. 2. 5 aydır diyetteyim. 82.4 den düştüm. Biraz buradan motive de olurum inşallah
Mamaqueen Anonim11 evet kacamak hep oldu. Ve sagliksiz beslendigimde de cok oluyor. Ama genel olarak haftada en az 5 gun iyi sekilde tutmaya calisiyorum
Mamaqueen Laren tatli yiyorum canim isterse. Hatta yemek saatim disindada tatli yedigim cok oldu. Sadece beyaz ekmek hic bi sekilde yemiyorum. Tam bugday tarzi ekmekler yiyorum gunde bir iki dilim
Mamaqueen Fatma69 evet benim duzenim su sekilde. Oglen 12 de ilk ogunumu yiyorum. Sonra 4 te aksam yemegimi yiyip bitiriyorum. Ertesi gun oglen 12 ye kadar yemiyorum
Melis84 Günaydın 67.400 çıktım bu sabah 😵💫 bayram öncesi 65 e düşmüştüm. Neyse umarım haftaya tekrar 65 olurum
Anonim11 Kahvaltımı da şimdi yaptım,akşam erken kapattığım için erken yaptım,yulaflı 1 yumurtalı omlet,5 zeytin 1 ceviz,yarım pişi🙈 Okuldayım ve bol bol çay içeceğim maalesef 😄 suyu çok içemem öğleye kadar ama eve geçince 2 litreyi tamamlarım mutlaka😊