bayankitapkurdu luciferrr orkidin yeni çıkan pedine hayran kaldım. Ben de kullanamazdım 2.gün hemen tahriş olurdu. Ama şimdi aşırı rahatım.
bayankitapkurdu luciferrr ben çok memnun kaldım ya öyle koku falan yoktu. Tampondan biraz korkuyorum. Çünkü bazen pıhtı şeklinde olunca o düşmüyor ve duvara yapışıyormuş.
Deletedmom5284 luciferrr öyle bir ped yok vallahi aşırı aşırı pahalısını aldım o bile tahriş etti, tampon candır
Benimoykum luciferrr Orkid in gece olandan çok memnunum bazı serisi var özellikle beyaz ambalajlı olanı çok dandik Ama mor ve mavi olan gayet güzel
Deletedmom5284 luciferrr aşırı rahat ya ben sık sık mantar enfeksiyon falan olurdum kurtuldum artık ped yüzündenmiş resmen
luciferrr Deletedmom5284 hijyen tutuyorum hep ama bnce onunla alakası yok bende de doğumdan sonra hep kuruyup çatlıyor iyileşmesi de zaman alıyor haliyle ilişkiye girilince insan zorlanıyor🤦♀️
Deletedmom5284 luciferrr doğumdan öncede vardı bu bende, birde kuruluk problemim falan yok ilişkide canım acımıyo ama reglim bittikten sonra yanma oluyodu ilişkide, çok şükür olmuyo artık ya
luciferrr Elisam16 gittim ama o zaman pedten dolayı olduğunu bilmiyordm adet oldukça olunca anladım pedten dolayı olduğunu doktora gittiğimde idrar bide kan tahlili yaptı enfeksiyon mantara dönüşmüş dedi fitil verdi kullandığım zaman yarını etki ediyordu sürekli de fitil kullanamam :(
birprensesannesiiiii luciferrr BİM’in pedi var hem kalın hem güzel ben yıllardır onu kullanıyorum onu bir deneyin belki işe yarar ☺️
AytenMina luciferrr orkid kullanıyordum bu zamana kadar. Sonra sleepy e geçtim baya uygun geldi ondan da memnunum hiç tahriş vs olmadı
luciferrr AytenMina bnde şuan onu kullanıyorum ama mesela oturup kalktığımda pedimin sesi geliyor resmen 🤦♀️😅