luciferrr AytenMina bnde şuan onu kullanıyorum ama mesela oturup kalktığımda pedimin sesi geliyor resmen 🤦♀️😅
AytenMina luciferrr Alla alla yani ayıptır söylemesi bende suan onu kullanıyorum ama gayet rahat hiç seste gelmiyor 😂 benim totiş biraz büyük hareket edemiyo heralde 😂😂
RainOverMe luciferrr tampon pamuk tıkamıssınız gıbı bir sey. Yıkanmaz. Regl kabı var sılıkondan sanırım. Onlae bıraz pahalı oluyor, sureklı yıka kullan yapıyorsunuz.
bayankitapkurdu luciferrr dediğim gibi korktuğum için kullanmadım hiç. Yıkanmıyor o bildiğin pamuk. Ama adet kabı denemek istiyorum o yıkanabilir
RainOverMe luciferrr orkid infinity. Üretimi bitmiş buldugum yerde alıyorum. Bulursanız deneyın orkıd kullandım demıssınız ama cesıt belırtmedıgınız ıcın yazayım dedım
Yusaydef luciferrr Bimin kendi markası yıllardır onu kullanıyorum sızdırması bile olmadı ben çok memnunum fiyat olarak da makul
Elisam16 luciferrr bende fitil kullandım geçmedi devam etti sorun bu sefer hap yazdı doktor o hapları kullanınca tamamen geçti bi daha öyle bir sorun yaşamadım