luciferrr Elisam16 gittim ama o zaman pedten dolayı olduğunu bilmiyordm adet oldukça olunca anladım pedten dolayı olduğunu doktora gittiğimde idrar bide kan tahlili yaptı enfeksiyon mantara dönüşmüş dedi fitil verdi kullandığım zaman yarını etki ediyordu sürekli de fitil kullanamam :(
birprensesannesiiiii luciferrr BİM’in pedi var hem kalın hem güzel ben yıllardır onu kullanıyorum onu bir deneyin belki işe yarar ☺️
AytenMina luciferrr orkid kullanıyordum bu zamana kadar. Sonra sleepy e geçtim baya uygun geldi ondan da memnunum hiç tahriş vs olmadı
luciferrr AytenMina bnde şuan onu kullanıyorum ama mesela oturup kalktığımda pedimin sesi geliyor resmen 🤦♀️😅
Deletedmom5284 luciferrr doğumdan öncede vardı bu bende, birde kuruluk problemim falan yok ilişkide canım acımıyo ama reglim bittikten sonra yanma oluyodu ilişkide, çok şükür olmuyo artık ya
bayankitapkurdu luciferrr ben çok memnun kaldım ya öyle koku falan yoktu. Tampondan biraz korkuyorum. Çünkü bazen pıhtı şeklinde olunca o düşmüyor ve duvara yapışıyormuş.
Elisam16 luciferrr bende fitil kullandım geçmedi devam etti sorun bu sefer hap yazdı doktor o hapları kullanınca tamamen geçti bi daha öyle bir sorun yaşamadım
AytenMina luciferrr Alla alla yani ayıptır söylemesi bende suan onu kullanıyorum ama gayet rahat hiç seste gelmiyor 😂 benim totiş biraz büyük hareket edemiyo heralde 😂😂
RainOverMe luciferrr tampon pamuk tıkamıssınız gıbı bir sey. Yıkanmaz. Regl kabı var sılıkondan sanırım. Onlae bıraz pahalı oluyor, sureklı yıka kullan yapıyorsunuz.
bayankitapkurdu luciferrr dediğim gibi korktuğum için kullanmadım hiç. Yıkanmıyor o bildiğin pamuk. Ama adet kabı denemek istiyorum o yıkanabilir
RainOverMe luciferrr orkid infinity. Üretimi bitmiş buldugum yerde alıyorum. Bulursanız deneyın orkıd kullandım demıssınız ama cesıt belırtmedıgınız ıcın yazayım dedım