minabebek luciferrr orkid platinum 2,5 3 saatte bir değiştirince bir sorun yaşamıyorum ne pişik ne koku ne sızıntı gayet güzel 👍🏻 temizlendikten sonra pamukla kurutun kendinizi bebeğinizin pişik kremlerini de bu dönemde yardımcı olabilir
Anakralice48 Canım komik biraz ama kullanmadığım ped kalmadı cildim aşırı hassas benim gittim BİM’in pedini aldım rahat şuan şaşırtıcı bir şekilde anlamadım 🤷🏻♀️☺️
bayankitapkurdu luciferrr orkidin yeni çıkan pedine hayran kaldım. Ben de kullanamazdım 2.gün hemen tahriş olurdu. Ama şimdi aşırı rahatım.
bayankitapkurdu luciferrr ben çok memnun kaldım ya öyle koku falan yoktu. Tampondan biraz korkuyorum. Çünkü bazen pıhtı şeklinde olunca o düşmüyor ve duvara yapışıyormuş.
Deletedmom5284 luciferrr öyle bir ped yok vallahi aşırı aşırı pahalısını aldım o bile tahriş etti, tampon candır
Benimoykum luciferrr Orkid in gece olandan çok memnunum bazı serisi var özellikle beyaz ambalajlı olanı çok dandik Ama mor ve mavi olan gayet güzel
Deletedmom5284 luciferrr aşırı rahat ya ben sık sık mantar enfeksiyon falan olurdum kurtuldum artık ped yüzündenmiş resmen
luciferrr Deletedmom5284 hijyen tutuyorum hep ama bnce onunla alakası yok bende de doğumdan sonra hep kuruyup çatlıyor iyileşmesi de zaman alıyor haliyle ilişkiye girilince insan zorlanıyor🤦♀️