luciferrr Ben sleppy kullanıyorum afedersiniz ama aşırı derecede tahriş ediyor kızarıyor şişiyor 🤦♀️önerdiğiniz Bi Ped var mı Not :kotex, orkid, molped kullandım
Deletedmom0099 luciferrr birincisi molbed değil molped ikincisi de molped pure soft %100 pamuk tahriş etmiyor
Durukusunannesii luciferrr İnan bütün pedleri denedim hem tahriş ediyodu hemde çok çabuk kayıyor cikiyodu gecelerde a101 den aldım ilk defa markasni hatırlamıyorum ama a101 in kendi markasi gerçekten çok memnun kaldım hemde çok uygun
Baloglm Deletedmom0099 hayir hayir ediyor.bu yasima kadr hic olmamisti ama onu kullandm oldu malesef bir de kanamam yogun olmadigi halde iki saatte bi cikaririm .cok kalin malesef
birprensesannesiiiii luciferrr BİM’in pedi var hem kalın hem güzel ben yıllardır onu kullanıyorum onu bir deneyin belki işe yarar ☺️
Deletedmom_41 luciferrr Orkid kullandim yillarca ama sleepy ve molped daha iyi geldi biraktim ikisinide kullaniyorum sıkınti yasamadim
kuzeyinannesiiiiii luciferrr benim genital bölgem mantara eğilimli olduğu için kullanmadığım marka kalmadı aşşşşırı pahalılar hariç. molped pure&soft sanırım beyaz yeşilli paket olan var. en güzeli o benim için bi de gün içinde artık normal boy tampon kullanıyorum. alışana kadar tuhaf bir hissiyatı çar ama alıştıktan sonra ped kullanası gelmiyor insanın
Deletedmom_13 luciferrr ayy o sleppy ne öyle ya iğrenç bir kere aldım bitirene kadar canım çıktı. En rahat ettiğim kotex