YaseminBS luciferrr yıkanabilir ped kullanıyorum. İnstagram da ekolojikdokunus diye bir arat istersen. Alerji, kaşıntı hiç bişey kalmadl. Doğaya da zarar vermiyorum, kendime de. Üstelik masrafsız :) Kesinlikle tavsiye ederim..
Deletedmom484545 luciferrr tıpkı bebeklerdeki gibi her bez bebeğe göre değiştiği gibi bazılarını pişik yapıp bazılarını yapmadığı gibi pedlerde böyledir deneyerek bulacaksın seni tahriş etmeyen pedi bu kaliteli bilgili yorumum için tşk et bana hadi
minabebek luciferrr orkid platinum 2,5 3 saatte bir değiştirince bir sorun yaşamıyorum ne pişik ne koku ne sızıntı gayet güzel 👍🏻 temizlendikten sonra pamukla kurutun kendinizi bebeğinizin pişik kremlerini de bu dönemde yardımcı olabilir
Anakralice48 Canım komik biraz ama kullanmadığım ped kalmadı cildim aşırı hassas benim gittim BİM’in pedini aldım rahat şuan şaşırtıcı bir şekilde anlamadım 🤷🏻♀️☺️
bayankitapkurdu luciferrr orkidin yeni çıkan pedine hayran kaldım. Ben de kullanamazdım 2.gün hemen tahriş olurdu. Ama şimdi aşırı rahatım.
bayankitapkurdu luciferrr ben çok memnun kaldım ya öyle koku falan yoktu. Tampondan biraz korkuyorum. Çünkü bazen pıhtı şeklinde olunca o düşmüyor ve duvara yapışıyormuş.
Deletedmom5284 luciferrr öyle bir ped yok vallahi aşırı aşırı pahalısını aldım o bile tahriş etti, tampon candır