Turuncuhayaller linaninannesiiii pttye git yatmıştır o ödeme aşamasında yazıyo E devlette ama pttye gidince alıyorsun veriolar eline
burcumasalhazal- Berilinannesi_ bence yapın o sizin hakkınız verirler diye düşünüyorum yoksa bir itiraz için seçenek sunmazlardı
Duygu97 Berilinannesi_ 5 seneye kadar alabılıyosunuz dogum parasını bn ılk cocugum da almadım ıkıncı dogunca ıkısını bırden aldım
burcumasalhazal- Berilinannesi_ şimdi bende tekrar baktm itiraz için 144ü arayabilirmişsinz yada e devletten doğum yardımına girdiğinizde itiraz başvurusu var oradan bakın
Berilinannesi_ burcumasalhazal- E devletten mesaj ilettim itiraz şeklinde sizin dediğiniz gibi Googledan girdim. Teşekkür ederim 😊
Alparslanbebek_1 Guley yatıp yatmadığjna dair bilgi vermiyordu bende hep pttye gittim çektim parayı 300 lira
Metehanbeysmom PTT haricinde nerden alabiliyoruz ya bana çıktı PTT ye gidemiyorum uzak olduğu için. Bankaya yatırılıyor mu ?
Duygu97 Snurak dogum parası otomatık basvuru olmuyor. Süt parası otomatık oluyor dogum para basvurusunu sen yapıorsun
Duygu97 Betulnur Hesaba yatıyor oda oyomatık basvuru oluyor ona hastanr yapıor dogum yapınca 2 3 gun ıcınde hesapa yatıyor hesap yoksada telefon numarasına yatıyor bankamatıkten telefon numarası ıle cekılıyor