Berilinannesi_ DurununAnnesiiii Bizim ki bi türlü yatmamıştı eşim her defasında sordu ama alamadık. Kızım 15 aylık olucak ve öylece kaldı daha da vermezler herhalde 😂 Alamayan bi ben kaldım galiba 🤦🏻♀️
Berilinannesi_ burcumasalhazal- Şimdi baktım ve ödeme iade edildi yazıyor. Tekrar talep etme gibi bi şansımız var mı? O karar PTT’den baktı eşim yatmadı dediler hep. Şimdi de böyle yazıyor.
burcumasalhazal- Berilinannesi_ itiraz edebiliyorsunuz diye biliyorum yattıktan sonra 1 sene içinde alınabiliyor para e devlet uygulamasından değil googleden e devlete girin uygulamada bana 0 tl gözüküyordu doğum parası.paranın yattığınıde e devlette ptt yazın ptt üzerinden kurum ödemelerine basın yatıp yatmadığını görürsünz
burcumasalhazal- Berilinannesi_ şimdi bende tekrar baktm itiraz için 144ü arayabilirmişsinz yada e devletten doğum yardımına girdiğinizde itiraz başvurusu var oradan bakın
Duygu97 Betulnur Hesaba yatıyor oda oyomatık basvuru oluyor ona hastanr yapıor dogum yapınca 2 3 gun ıcınde hesapa yatıyor hesap yoksada telefon numarasına yatıyor bankamatıkten telefon numarası ıle cekılıyor
Berilinannesi_ FHKK Evet geçti maalesef her defasında yatmamış diyince eşim de sormayı bıraktı artık. Burda konuşulunca merak edip bi sorayım dedim
FHKK Berilinannesi_ bazen e devlette onay gözükmüyor ben de öyle olmuştu Pttye sormuştum yattı demişti ☺️
Turuncuhayaller linaninannesiiii pttye git yatmıştır o ödeme aşamasında yazıyo E devlette ama pttye gidince alıyorsun veriolar eline
burcumasalhazal- Berilinannesi_ bence yapın o sizin hakkınız verirler diye düşünüyorum yoksa bir itiraz için seçenek sunmazlardı
Duygu97 Berilinannesi_ 5 seneye kadar alabılıyosunuz dogum parasını bn ılk cocugum da almadım ıkıncı dogunca ıkısını bırden aldım
Berilinannesi_ burcumasalhazal- E devletten mesaj ilettim itiraz şeklinde sizin dediğiniz gibi Googledan girdim. Teşekkür ederim 😊
Alparslanbebek_1 Guley yatıp yatmadığjna dair bilgi vermiyordu bende hep pttye gittim çektim parayı 300 lira