Duygu97 Snurak dogum parası otomatık basvuru olmuyor. Süt parası otomatık oluyor dogum para basvurusunu sen yapıorsun
syaby Snurak 1000₺ duymadım, normal çalışmayan çalışan farketmez ilk çocuk için 300tl veriliyor memurlar için bazı kaymakamlıklar daha fazla veriyormuş sanırım onun dışında bide çalışan anne sigortasından para alıyor.
Xxcns LeylaEymen bulunduğun il/ilçe’ddeki aile ve sosyal hizmetler bakanlığı müdürlüğüne gideceksiniz
syaby linaninannesiiii e-devletten doğum parası sonucu sorgulama yap ödeme aşamasında yazıyosa git pttden al
Senaasd syaby canım benimde öyle yazıyor ama süt parasi inan hesabıma yattı ama doğum parasıni PTT mi alcaz yani ben hesaba yatar diye bekliyorum
burcumasalhazal- linaninannesiiii bende ağustosta yaptö doğumu ekimde başvurdm kasımda aldım e devletten bakmadnız mı
Kerem-Erva Senaasd süt parasına da başvuruyor muyuz çalışmayan anneler de alıyor mu bebeğim 7 aylık hiç duymamıştım bunu
Berilinannesi_ DurununAnnesiiii Bizim ki bi türlü yatmamıştı eşim her defasında sordu ama alamadık. Kızım 15 aylık olucak ve öylece kaldı daha da vermezler herhalde 😂 Alamayan bi ben kaldım galiba 🤦🏻♀️
Berilinannesi_ burcumasalhazal- Şimdi baktım ve ödeme iade edildi yazıyor. Tekrar talep etme gibi bi şansımız var mı? O karar PTT’den baktı eşim yatmadı dediler hep. Şimdi de böyle yazıyor.
burcumasalhazal- Berilinannesi_ itiraz edebiliyorsunuz diye biliyorum yattıktan sonra 1 sene içinde alınabiliyor para e devlet uygulamasından değil googleden e devlete girin uygulamada bana 0 tl gözüküyordu doğum parası.paranın yattığınıde e devlette ptt yazın ptt üzerinden kurum ödemelerine basın yatıp yatmadığını görürsünz
burcumasalhazal- Berilinannesi_ şimdi bende tekrar baktm itiraz için 144ü arayabilirmişsinz yada e devletten doğum yardımına girdiğinizde itiraz başvurusu var oradan bakın
Duygu97 Betulnur Hesaba yatıyor oda oyomatık basvuru oluyor ona hastanr yapıor dogum yapınca 2 3 gun ıcınde hesapa yatıyor hesap yoksada telefon numarasına yatıyor bankamatıkten telefon numarası ıle cekılıyor