Duygu97 Snurak dogum parası otomatık basvuru olmuyor. Süt parası otomatık oluyor dogum para basvurusunu sen yapıorsun
Duygu97 Berilinannesi_ 5 seneye kadar alabılıyosunuz dogum parasını bn ılk cocugum da almadım ıkıncı dogunca ıkısını bırden aldım
Duygu97 Betulnur Hesaba yatıyor oda oyomatık basvuru oluyor ona hastanr yapıor dogum yapınca 2 3 gun ıcınde hesapa yatıyor hesap yoksada telefon numarasına yatıyor bankamatıkten telefon numarası ıle cekılıyor
Duygu97 Snurak süt prsı esının hesabına yagıyor hesabını e devlete onaylatırsa yoksa telefonuna yatıyor dogum parası sana yatıyor ptt ye sdece sen alabılıysn
Bebikoannesi Benim de bebeğim 2 aylık bana da yatmıs mıdır . E devletten bakıyorum doğum borçlanması çıkıyor ne yazıyoruz tam olarak ?
Eymenege21 Bebikoannesi sosyal yardımlaşma ya başvuru yapılıyordu sanırım eşim ilgilenmişti 1 ay sonra yattı
Bebikoannesi Şimdi 144 ü aradım bulunduğunuz ilçede ki sosyal güvenlik kurumuna gidip başvuru yapmak gerekiyormuş
tineanigra Bebikoannesi bebeğinizin kimlik fotokopisi ile gidip başvuruyorsunuz e devlette başvuru formu var onu çıktı alıp dolduruyorsunuz sonra ptt den anne adına yatıyor
Kerem-Erva Senaasd süt parasına da başvuruyor muyuz çalışmayan anneler de alıyor mu bebeğim 7 aylık hiç duymamıştım bunu