Alparslanbebek_1 Guley yatıp yatmadığjna dair bilgi vermiyordu bende hep pttye gittim çektim parayı 300 lira
Metehanbeysmom PTT haricinde nerden alabiliyoruz ya bana çıktı PTT ye gidemiyorum uzak olduğu için. Bankaya yatırılıyor mu ?
Duygu97 Snurak dogum parası otomatık basvuru olmuyor. Süt parası otomatık oluyor dogum para basvurusunu sen yapıorsun
Duygu97 Berilinannesi_ 5 seneye kadar alabılıyosunuz dogum parasını bn ılk cocugum da almadım ıkıncı dogunca ıkısını bırden aldım
Duygu97 Betulnur Hesaba yatıyor oda oyomatık basvuru oluyor ona hastanr yapıor dogum yapınca 2 3 gun ıcınde hesapa yatıyor hesap yoksada telefon numarasına yatıyor bankamatıkten telefon numarası ıle cekılıyor
Duygu97 Snurak süt prsı esının hesabına yagıyor hesabını e devlete onaylatırsa yoksa telefonuna yatıyor dogum parası sana yatıyor ptt ye sdece sen alabılıysn
Bebikoannesi Benim de bebeğim 2 aylık bana da yatmıs mıdır . E devletten bakıyorum doğum borçlanması çıkıyor ne yazıyoruz tam olarak ?
Eymenege21 Bebikoannesi sosyal yardımlaşma ya başvuru yapılıyordu sanırım eşim ilgilenmişti 1 ay sonra yattı
Bebikoannesi Şimdi 144 ü aradım bulunduğunuz ilçede ki sosyal güvenlik kurumuna gidip başvuru yapmak gerekiyormuş
tineanigra Bebikoannesi bebeğinizin kimlik fotokopisi ile gidip başvuruyorsunuz e devlette başvuru formu var onu çıktı alıp dolduruyorsunuz sonra ptt den anne adına yatıyor