esracanlier Doga_sever kağıt havluyu biraz yumuşatıcı ile ıslatıp makineye çektirince de evi süpürürken ev güzel kokuyor diye duymuştum .
Brnmali esracanlier bulaşık makine tabletini davlumbazın filtresini temizlerken atıyorum sonuç mükemmel oluyor ama filtreyi bi tepsiye koyup ocakta kaynatıyprum su ısındığında tableti üzerine bırakıyorum miss 😻
Ekinkose Btlazz ya bizim ev kira ben ilk geldigimdede su lekeleri vardi naptiysam cikmadi bimin parlaticisini alsam ise yararmi birde nasil kullaniyosunuz direkmi suyla karisikmi
esracanlier Ekinkose yarı yarıya değil. Bir kapak parlatıcı koy üzerine su doldur. Ben kireç olmasın diye damacana su dolduruyorum.
Btlazz Ekinkose valla benimki kadar kötü olduğunu hiç sanmıyorum. Biminkini almıştım evet süngere döktüm sürdüm tel bile sürmedim sürsem kim bilir nasıl olur deneyin kesin
Nezzz_ Tahannesi25 o kadar dolu dolu dokmenıze gerek yok ben yarım kapagı sulandırıp bezle sılıyorum 😁 😁
bbosphorussss esracanlier taabiki ama ben ozwllikle camda kullanmaya daha karsiyim oglum yuzunden o cami yalayip elliyor elini agzina sokuyor kücumsedigimiz kadar olsa keske icindeki zehirli maddeler
Zeynepmeva2021 Doga_sever birde halinin üstüne vanilya serpip sonra evi supurdugunde çok hoş bir koku oluyor hatta çocuklar kek mi yaptın diye soruyorlardı
aylizinannesiii esracanlier Kızlar benim arzum çaycımın ust demlik kısmı simsiyah oldu cay demlemekten ne yapsam cikmiyor yikiyorum ama kaldi öyle napabilirim ya
Kocakgiller aylizinannesiii cos cos eden krec cözücü varya onu dök 2 kapak kdr onunla calkala cosurtusu geçince dök lavaboya telle sürt ben oyle yapiodm😬🤣
dadaskizi aylizinannesiii ben Domestos döküyorum sobra yikadkiktan sonra iki gün su dolduruyorum hep değiştiriyorum kokusu gidene kadar yada tursille kaynatirim çaydanlıklari
Truman aylizinannesiii metal temizleyici sünger var trendyolda mıss spongy ismi direkt çıkartıyor . Diğer yava tencereye de kullanabilirsin yanıklara çıkmayan lekelere filan linkini atıyorum https://ty.gl/9rgkgwn2d1
Prenses-annesi1 esracanlier burda biri yazmıştı her duşa kabin temizliğinde ona dua ediyorum 🤗😂 poşet ve cif krem mis gibi yapıyor duşa kabinin camlarını ☺️