Moonlightttt Bana da bı çözüm önerin hanımlar 😅 ben bu eve taşındım nasıl yapmislarsa duşakabin teknesi beyaz rengi boyası kavlamis gibi olmuş sararmış ve camları kireç cikaramadim. Lavabonun birkaç yerinde de sarılık var.
Saafie esracanlier Demliğin içine su dolduruyorum ocağa koyuyorum içine bulaşık makinesi tableti atıyorum,çaydan dolayı oluşan sarılığı alıyor bembeyaz oluyor ☺️
bbosphorussss esracanlier kiyafetten once inanilmaz zararli bi madde . Yani makineye bile azicik koyuyoruz ne kadar idare ediyor . Icindeki madder deri yoluyla agiz yoluyla geciyor. Kiyafet ve bulasik makinesinde kullanmiyorum.sirke kullaniyorum. Bu kadar tehlikeli olan bi urunu de nasil normallestirip kullanmis annelerimiz cok merak ediyorum.
esracanlier bbosphorussss belki bulaşık makinesi için haklısınız ama deterjanda çok zararlıdır eminim ya da cam siller. Sadece sirke ve karbonatla bir yere kadar temizlik oluyor bence. Her şeyi çıkarmıyorlar 🤷🏻♀️
ArdicEge esracanlier onu bunu bilmemde yine forumda bi arkadas söylemisti gunluk pede yumusatıcı döküp dolabın içine yapıstırıyosun kıyafetler misss gibi kokuyo🙈 okudugum gunden beri uyguluyorum benim için top hack🙈🙈
Fato55 Balarisi_melisEla şampuani burda duydum bende kil söyledi ise Allah razı olsun her yerde işime yarıyor mutfak dolaplarında bile, 🙃
Brsnysr esracanlier cam sil kutusuna 2 SB sicak su yarım SB az fazla limontuzu eriyince al sana mis gibi katkısız kimyasalsiz porcöz lavabolar tezgahlar çeşme başlıkları yıllardır tek kullandığım
meyaski Brsnysr Bunu mutlaka yapacağım. Limontuzu kettle’ımdaki kireci cozmustu.kirec çözmede çok iyi 👍🏼
Serapo esracanlier geçen gün halıya çay döküldü sadece parlatıcı döktüm sildim 😳😳asla iz kalmadı.eskiden düş musluk başlarını siliyordum parlasın diye şimdi asperoxla mis gibi oluyor….