esracanlier Bulaşık makinesi parlatıcısını başka nerede kullanıyorsunuz? Kireçleri çıkardığını öğrendim çok şaşırdım 😳 Var mı böyle burada bunu kullanın işe yarıyor dediğiniz başka ürün ? yumuşatıcı ile duş kabin temizliği deneyen var mı ? Onu da yeni duydum 🙄
Balkizlarim esracanlier Halıda koltukta ve kıyafette süper 👌🙈 bulaşık Makinesi parlatıcısı ise yarıyor 😁
Selma-aygun37 esracanlier kendim denemedim ama kayinpederim kendi evinde denemiş o söylemişti duşakabinin içinde silikonlar in çevresinde ki falan kararmalara kola döküp biraz bekletip tellemis bembeyaz açıldı sizde yapın dedi ama yapamadım ben daha
Esramurat esracanlier bnde duydum denedim gerçekten lekeyi götürüyor ama sonradan sarımsı bir renk bırakıyor yAni kuruyunca
Balkizlarim esracanlier Ben hep uygularım hiç zarar vermedi beyaz olan ve mavi olanda sonra makinede yıkadım 👌
bbosphorussss esracanlier kiyafetten once inanilmaz zararli bi madde . Yani makineye bile azicik koyuyoruz ne kadar idare ediyor . Icindeki madder deri yoluyla agiz yoluyla geciyor. Kiyafet ve bulasik makinesinde kullanmiyorum.sirke kullaniyorum. Bu kadar tehlikeli olan bi urunu de nasil normallestirip kullanmis annelerimiz cok merak ediyorum.
watermelonlove esracanlier kayınvalidem mutfağıma halı almıştı ev hediyesi annemlerle kayınvalidem gil bizde yemekteydi mutfakta yemek işleriyle uğraşırken halıya salça düştü annem de parlatıcı çıkarıyormuş ver onla deneyelim dedi limonlu olanı halıma sürdü birde fazla kaçtı halı sapsarı oldu çıkmadı kayınvalidem de oradaydı 🙈🤣
Meryemaksa esracanlier çaydanlık için ve çay kaşıkları için biz yapardık hala da yapıyorum prıll pırııll oluyor çaydanlığa iki su bardağı su iki yemek kaşığı toz deterjan (tursil yani :)) çay kaşıklarını da koy çaydanlığın içine ve kaynat gör bak nasıl parlıyorrrr artı kireç tutmuş olan çaydanlık iç leri için eskiden annem yapardı çaydanlığı su doldur içine yarım çay bardağı limon tuzu koy akşamdan yatmadan önce olsa daha iyi sabah kalk tertemiz biz köyde yaşardık köyde CIF domatestos vs yoktu bunlarla yapardı anacuğuum :)
Serranin_annesi esracanlier onun için çamaşır deterjanı kullan içine de çay kaşıklarını at kaynat 5 yeni gibi oluyor
Selma-aygun37 esracanlier çelik tencere çaydanlıkları poşete cif krem döküp poşetle ovaliyorum harika parlatiyo