EslemDilan esracanlier açık satılan bir fayans temizleyici var yani marketlerde değil dışarı esnaftan alıyorum duskabin lekelerini ve musluk başlıklarını cam gibi yapıyor 🤌
Balyanaklikiz esracanlier Demlik içleri kireçlendiği zaman limon tuzu avuç içi kadar koyup kaynatıyorum acil lazımsa lazım değil ise akşamdan koyup sabaha kadar bekletiyorum pırıl pırıl oluyor. Birde mutfak lavobo bezini beyazlar için tursil kullanıyoruz ya leğende 1 gün suda bekletiyorum bez tertemiz oluyor 😇
EsZe Meryemaksa limon tuzu için akşamdan sabaha beklemeniz gerekmiyor. Çaydanlığın altını açın kaynatın suyu anında yok oluyor kireçler 🌸
esracanlier Meryemaksa limon tuzunu hep yaparım. Derdim kireç değil ama dışı yandı çıkaramıyorum. Ocak yanık unutmuşum su kaynamış bitmiş çaydanlıkta yanmış 🥵 bilmiyorum geçer mi sarı oldu dışı.
EslemDilan esracanlier hiç denemedim onu Bilmiyorum ama fayans temizleyici yeterince yeterli geliyor başka birseye gerek yok bence cam gibi yapiyor vallahi
Cennet24 esracanlier Dusa kabin temizleyicisi için bence bimde aks bril mavi olan onu al sık biraz bekle sonra temizle gerçekten böyle su kireclerimde muhteşem ilk başta ise yaramadigini düşünmüştüm biraz bekletmek gerekiyormuş 10dakikq faln banyo terliğin de fln beyaz lik oluyor sudan onda ve camlardaki tortularda çok etkili sürahi dibi gibi yeni alınmış gibi oluyor
mycutebaby Cennet24 bizim duşa kabinin kireçleri asla çıkmıyor uzun zamandır çok denedim herşeyi ama dediğiniz şeyi denesem çıkarmı acaba
Minakanne esracanlier Yumuşatıcı yola duşa kabin pırıl pırıl oluyor Parlatisiyla duş başlığını yıkayın kireç namına bişey kalmadı tabi birde sirke siktim
Moonlightttt Bana da bı çözüm önerin hanımlar 😅 ben bu eve taşındım nasıl yapmislarsa duşakabin teknesi beyaz rengi boyası kavlamis gibi olmuş sararmış ve camları kireç cikaramadim. Lavabonun birkaç yerinde de sarılık var.
Saafie esracanlier Demliğin içine su dolduruyorum ocağa koyuyorum içine bulaşık makinesi tableti atıyorum,çaydan dolayı oluşan sarılığı alıyor bembeyaz oluyor ☺️
bbosphorussss esracanlier kiyafetten once inanilmaz zararli bi madde . Yani makineye bile azicik koyuyoruz ne kadar idare ediyor . Icindeki madder deri yoluyla agiz yoluyla geciyor. Kiyafet ve bulasik makinesinde kullanmiyorum.sirke kullaniyorum. Bu kadar tehlikeli olan bi urunu de nasil normallestirip kullanmis annelerimiz cok merak ediyorum.
esracanlier bbosphorussss belki bulaşık makinesi için haklısınız ama deterjanda çok zararlıdır eminim ya da cam siller. Sadece sirke ve karbonatla bir yere kadar temizlik oluyor bence. Her şeyi çıkarmıyorlar 🤷🏻♀️