esracanlier bbosphorussss belki bulaşık makinesi için haklısınız ama deterjanda çok zararlıdır eminim ya da cam siller. Sadece sirke ve karbonatla bir yere kadar temizlik oluyor bence. Her şeyi çıkarmıyorlar 🤷🏻♀️
bbosphorussss esracanlier taabiki ama ben ozwllikle camda kullanmaya daha karsiyim oglum yuzunden o cami yalayip elliyor elini agzina sokuyor kücumsedigimiz kadar olsa keske icindeki zehirli maddeler
Azyef mycutebaby kireçler icin kesinlikle deneyin ıkı bardak beyaz sirke bi bardak bulaşık deterjanı lazım sirkeyi önce biraz ısıtın kaynamadan kapatın ıcıne bulaşık deterjanı katın sonra görün pırıl pırıl yapıyı
esracanlier Doga_sever kağıt havluyu biraz yumuşatıcı ile ıslatıp makineye çektirince de evi süpürürken ev güzel kokuyor diye duymuştum .
Brnmali esracanlier bulaşık makine tabletini davlumbazın filtresini temizlerken atıyorum sonuç mükemmel oluyor ama filtreyi bi tepsiye koyup ocakta kaynatıyprum su ısındığında tableti üzerine bırakıyorum miss 😻
Ekinkose Btlazz ya bizim ev kira ben ilk geldigimdede su lekeleri vardi naptiysam cikmadi bimin parlaticisini alsam ise yararmi birde nasil kullaniyosunuz direkmi suyla karisikmi
esracanlier Ekinkose yarı yarıya değil. Bir kapak parlatıcı koy üzerine su doldur. Ben kireç olmasın diye damacana su dolduruyorum.
Btlazz Ekinkose valla benimki kadar kötü olduğunu hiç sanmıyorum. Biminkini almıştım evet süngere döktüm sürdüm tel bile sürmedim sürsem kim bilir nasıl olur deneyin kesin
Nezzz_ Tahannesi25 o kadar dolu dolu dokmenıze gerek yok ben yarım kapagı sulandırıp bezle sılıyorum 😁 😁
Zeynepmeva2021 Doga_sever birde halinin üstüne vanilya serpip sonra evi supurdugunde çok hoş bir koku oluyor hatta çocuklar kek mi yaptın diye soruyorlardı