Gin 2lokummannesiii küçük kitapseverler aynı kitapları tekrar tekrar okutuyorlar bir de 😂 ben online oyun falan oynuyordum kitaba zaman kalmıyordu, şimdi hepsini düzene koydum 😅 kızımı uyuturken de telefondan epub okuyorum kafadan bir saat ayırabilmiş oluyorum 😂
2lokummannesiii Gin oğlumun da o kadar çok kitabı var ki hep değiştiriyorum saklıyorum çoğunu 15 tane çekmecesine koyuyorum diğerleri koltuğun altında hatta bugün de değiştircem başka kitap koyucam😂
aselmilam 2lokummannesiii keskin:efsunkar ve veda kitabi… hush hush serisinin 4 kitabı var fısıltı,çığlık,sessizlik,final
2lokummannesiii AyPerisiVeGokPrensininAnnesi canım yukarı fiyatı yazmışsın teşekkür ederim inan kayıyor yazanlar ve bulamıyorum çoğu kişiye cevap veremedim bu yüzden😂
hulya1406 Kubrasarigul bende aynısını yapıyorum kızım için ona faydalı olabilecek kitapları okuyorum şuan mesela bağırmayan anneleri okuyorum çok güzel okumadıysanız tavsiye ederim ne kadara nerden aldınız harika haftaları pahalı bir kitaptı en son baktığımda.
asyanin_annesi 5253 bende tam tersi oldu ben çok etkilendim içinde kayboldum bittiğinde ise bir hafta etkisinden çıkamadım üzüldüm hep aklıma geldi hatta tekrar okumak istiyorum
asyanin_annesi ArtHistory o kitabı çok merak ediyorum nasıl güzel mi kitap.Bahadır Yenişehirli oğlunu da takip ediyorum muhteşem bi adam zaten payitaht Abdülhamit dizisinde Tahsin paşa rolünde oynuyor
ArtHistory asyanin_annesi güzel gidiyor, Bahadır abinin Antalya daki hiçbir konferansını kaçırmadım, Hakan Abi’(Mahmud Paşa) nin de öyle. Ben tarzını seviyorum, zaten derya deniz ama yüzmesini bilene😉Tavsiye ederim.