BiricikAilem 2lokummannesiii Ortaokulda falan okumuştum Suç ve Ceza yı, unuttum tabi öyle hayal meyal aklımda, şimdi tekrar okuyorum. Bir de oğluma çocuk kitapları her gün severek😆 Ama ne kadar güzel çocuk kitapları var öyle, o ayrıntılar, çizimler, anlatımlar
Kubra_52 Dmt-01 2lokummannesiii bende çok severim kitap okumayı kızımdan önce geceleri yatmadan okurdum şimdi malum uyku değerli😃gündüz fırsat buldukça yada kızımı sallarken okuyorum -börü -diye bir kitap evde kitaplarım oldgu halde AA bu kitap güzelmiş dur alimde okurum sonra diyenlerdenim🤭
2lokummannesiii Kubra_52 o ben de fazlasıyla var😂 bir sürü kitap var ama ben bitmeden sürekli kitap alıyorum😂
Dmt-01 Kubra_52 aynen bende öyleyim valla aklımda almak istediğim birsürü kitap var bir uygulama varmış bi arkadaşım söyledi bin kitap diye uygulamada okudugun kitaplarla ilgili yorum yapıyosun ya da okumak istediğin kitap varsa okuyanlardan o kitap hakkında bilgi alıyosun
Kubradmrci 2lokummannesiii 2lokummannesiii 30 milyon kelime kitabını okuyorum bitmek üzere tüm anneler mutlaka okuyun çok ama çok faydalı pişman olmazsınız. Bebeğim 4 aylık neredeyse .Okumak zor olsada pes etmeyin sabrı öğrenmiş olduk sayelerinde. Hepinize kolay gelsin 😌
hulya1406 2lokummannesiii iyi anne baba olma ve Hatice Kübra Tongar’ın bağırmayan anneler kitabını okuyorum çok güzel.Ayrıca çocuk gelişim okuyorum açıktan onun kitapları yetiyor zaten şuanlık ☺️
fatma_86 En son KAYI serisini tamamlamaya çalışıyordum.Kitaplığım için arşiv oluşturmaya çalışan ben, üç aydır elime kitap dahi alamıyorum😒😒Her fırsatta uzanıp dinlenmeye ya da uyumaya çalışıyorum😅😆😆
Kubrasarigul 2lokummannesiii kızım olduğundan beri sadece ona faydası olacak Kitaplar okuyorum şuan harika haftaları okuyorum ☺️
hulya1406 Kubrasarigul bende aynısını yapıyorum kızım için ona faydalı olabilecek kitapları okuyorum şuan mesela bağırmayan anneleri okuyorum çok güzel okumadıysanız tavsiye ederim ne kadara nerden aldınız harika haftaları pahalı bir kitaptı en son baktığımda.
Elifeminask 2lokummannesiii bende suan jojo moyes den üstümüzde gökyüzü altımızda deniz diye bir kitap okuyrm
Nehirsi20 2lokummannesiii kitap kısa hikayelerden olusuyir kitabin en uzun hikayesi korkuyu beklerken olduğu için kitabın ismini vermiş diye düşünüyorum korkak umutsuz yanlız bir adamın yanlız hikayesini anlatıyor aslında biraz depresif bir kitap lisedeyken oğuz Atay’ın kitaplarını okumuştum pek bişi anlamamıştım tekrar başladım.
Gin 2lokummannesiii yılbaşından beri düzenli okumaya çalışıyorum. Öncesinde pek zaman ayıramıyordum okumaya.😅
2lokummannesiii Gin aynı ben de öyleyim 4-5 aydır okuyorum düzenli öncesinde aklıma gelse de oğluma gün içinde çok kitap okuyorum diye halim kalmıyordu😂
Kubra_2019 2lokummannesiii Dan Brown dan Cehennem veeeeSizi zayıflayabilirim Paul McKenna. Baş ucu kitabı olarakda Çocuklarımızla itişmeyelim Iletiselim Hatice Kübra Tongar 😌😌