MrvNyzDua65 2lokummannesiii şu an iki kitap birden bitirmeye çalışıyorum birincisi gülseren budayıcı oğlu kral kaybederse ikinciside piruze ve oğulları
MrvNyzDua65 2lokummannesiii aynen bende bu da öyle duygusal ama çok ağır ilerliyo sevmedi o yüzden araya ikinciyi aldım
Naciyedinc 2lokummannesiii yok kız 😂 bildiğin normal kitap🙈 bundan önce kürk mantolu madonnayı okumuştum, hedefim bütün sabahattin ali serisini okuyabilmek😂 öneriyorum muhakkak oku bak 👌🏼
2lokummannesiii AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ayla hanım izin verirse başlarsın😂 Akşam bazen tvye bazen kitaba bakıyorum eşim şikayetçi ama kitaplar kadar sarmıyor diziler 😂
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 2lokummannesiii Biz de internetten ezeli izliyoruz akşamları,gilm falan izliyoruz. Normal tv bakmıyoruz artık 😂
2lokummannesiii Naciyedinc ben okudum zaten üni son sınıfta tez bitirme ödevimdi cümlelerini incelemiştim😂😂
Maviyesil121212 birminikdev 2 yaşındayız ama iletişim anlamında geç kaldık sanırım :) 2. Çocuğa artık :)
2lokummannesiii Ayprens sarah jionun tüm kitaplarını okudum 😂 Böğürtlen kışı ve yağmur sonrası tavsiye ederim😂