curly_mom 2lokummannesiii ben de kitap kurduydum taa ki doğuma kadar 🤦🏻♀️ şimdi çok zor okuyabilmek.. Ama bu aralar 30 Milyon Kelime kitabını başladım bakalım inşallah tez zamanda okurum 😅🎈
2lokummannesiii curly_mom bebek küçükse büyüdükçe okumaya fırsat bulursunuz🥺 küçükken insan kendine zor vakit ayırıyor😂
2lokummannesiii AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ben daha karar veremedim dün başladım inceydi bugün bitti😂 biraz ara verdim Hamza uyanık zaten okuyamam😂
curly_mom 2lokummannesiii evet canım maleseff fırsat bulamıyorum 🤦🏻♀️ çok küçük, onu uyuturken okuyayım diyorum bem de uyuyakalıyorum 😁
2lokummannesiii AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ayla hanım izin verirse başlarsın😂 Akşam bazen tvye bazen kitaba bakıyorum eşim şikayetçi ama kitaplar kadar sarmıyor diziler 😂
MrvNyzDua65 2lokummannesiii şu an iki kitap birden bitirmeye çalışıyorum birincisi gülseren budayıcı oğlu kral kaybederse ikinciside piruze ve oğulları
MrvNyzDua65 2lokummannesiii aynen bende bu da öyle duygusal ama çok ağır ilerliyo sevmedi o yüzden araya ikinciyi aldım
Naciyedinc 2lokummannesiii yok kız 😂 bildiğin normal kitap🙈 bundan önce kürk mantolu madonnayı okumuştum, hedefim bütün sabahattin ali serisini okuyabilmek😂 öneriyorum muhakkak oku bak 👌🏼